Cotă 10.00 pentru orice meci din Premier League de Boxing Day!

A doua zi de Crăciun este una specială în Premier League, pentru că în fiecare an avem etapă de ”Boxing Day”. Nici anul acesta lucrurile nu stau diferit, pe 26 decembrie 2017 fiind programate opt din cele zece partide ale etapei a 20-a. Pe oricare din aceste partide poți plasa primul pariu la o cotă mărită de 10.00, oferta fiind valabilă la această casă de pariuri online! Trebuie doar să te înregistrezi prin intermediul link-urilor speciale din articol și să urmezi indicațiile de mai jos! Și încă ceva, dacă pariul de calificare este pierzător, atunci primești înapoi dublul mizei! Deci nu ai practic cum să pierzi.

Deschide cont utilizând codul ”BOXING” și plasează un pariu pe orice meci din Premier League de pe 26 decembrie la o cotă specială de 10.00!

 

CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 10.00?

  1. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”BOXING
  2. Pariază un pariu pe orice meci din Premier League care are loc de Boxing Day (26 decembriie 2017). Pariul trebuie să fie single pre-meci și să aibă o cotă normală de minim 1.20. Acesta poate fi jucat pe orice piață de pariuri. În cadrul acestei oferte este luată în considerare o miză maximă de 40RON.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia din cele două scenarii de mai jos.​

 

Scenariul 1 - Pariul este câștigător

Vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai plasat un pariu de 40RON pe o cotă de 1.25. Dacă pariul iese, atunci primești ca fonduri reale suma de 50RON (40 * 1.25) și ca fonduri EXTRA 350RON (40 * 10 - 50). Vei avea de rulat suma de 1,400RON înainte de a putea solicita o retragere. 


Scenariul 2 - Pariul nu iese

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA, iar acea sumă trebuie rulată de 6 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești sub formă de fonduri extra 80RON și ai de rulat 480RON.

 

Meciuri eligibile în cadrul promoției


Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această ofertă.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente ofertei.

Deschide cont utilizând codul ”BOXING” și plasează un pariu pe orice meci din Premier League de pe 26 decembrie la o cotă specială de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!