Cotă 10.00 pentru victoria lui Bayern Munchen cu Bayer Leverkusen!

Etapa a 18-a din Germania Bundesliga debutează în această seară cu un super meci : Bayer Leverkusen vs Bayern Munchen (ora 21:30)! O victorie a bavarezilor îți poate aduce un câștig de 10 ori mai mare decât suma investită, singura condiție fiind aceea de a îți deschide acum un cont la agenția care oferă această promoție prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL sau prin celelalte link-uri din articol. Conturile deschise prin link-ul standard sau prin alte link-uri din afara articolului nu vor putea lua parte la această promoție!

Deschide cont acum și pariază pe victoria lui Bayern Munchen cu Bayer Leverkusen la o cotă specială de 10.00!

 

CUM IAU PARTE LA ACEASTĂ PROMOȚIE?

 1. Deschide cont la agenția recomandată prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și efectuează un prim depozit. Oferta este valabilă doar pentru clienții noi. 

 2. Plasează un pariu single pe victoria lui Bayern Munchen în deplasarea cu Bayer Leverkusen de vineri 12 ianuarie 2018, ora 21:30.
  - O miză maximă de 50RON este luată în considerare în cadrul acestei promoții, însă poți paria și sume mai mari dacă dorești acest lucru.
  - Pe site va fi afișată cota obișnuită, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 10.00.
  - Dacă la primul pariu plasat se folosește opțiunea Cash-out, utilizatorul nu va mai beneficia de bonusul de bun venit.
  - Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat.
  - Pariul trebuie plasat înainte de startul partidei.

 3. În funcție de rezultatul pariului există două posibilități:
  - Dacă Bayern Munchen se impune vei primi ca fonduri reale câștigul calculat conform cotei normale de pe site, iar restul câștigului este creditat sub formă de fonduri suplimentare în maxim 72 de ore. Această sumă EXTRA trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50 în decurs de 7 zile înainte de a putea fi deblocată.
  - Dacă pariul este pierzător, atunci vei primi înapoi integral suma pariată în limita  a 300RON. Respectiva sumă trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50 în decurs de maxim 30 de zile. În ambele cazuri, cota de 1.50 poate fi formată din mai multe pronosticuri (de exemplu un bilet cu două cote de 1.30)

 

Exemplu:

Pariezi 50RON pe victoria celor de la Bayern Munchen la o cotă normală de 2.00. Dacă bavarezii se impun primești 100RON ca fonduri normale și încă 400RON ca fonduri extra (500 - 100), și ai de rulat suma de 2,000RON (400 X 5 ) în decurs de maxim 7 zile. Dacă pariul este în schimb necâștigător, primești înapoi cei 50RON pariați ca fonduri extra și ai de rulat 250RON în decurs de maxim 30 de zile. 

Deschide cont acum și pariază pe victoria lui Bayern Munchen cu Bayer Leverkusen la o cotă specială de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi