Cotă 10.00 pentru primul pariu 1x2 pe Arsenal vs Liverpool!

Vineri 22 decembrie 2017 debutează etapa a 19-a din Anglia Premier League, iar primul meci al rundei este unul de excepție: Arsenal vs Liverpool. Cu ocazia unui astfel de derby, această casă de pariuri online vine cu o ofertă foarte atractivă prin care poți  beneficia de cotă 10.00 pentru primul pariu 1x2 plasat pe acest meci. Mai mult decât atât, dacă pariul este pierzător vei primi înapoi dublul mizei! Promoția este disponibilă doar pentru pariorii care încă nu au cont la respectiva agenție, dar care se înregistrează prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează un pariu 1X2 pe Arsenal vs Liverpool!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

CUM PARIEZ PE ARSENAL VS LIVERPOOL LA O COTĂ DE 10.00?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10

 2. Plasează un pariu pre-meci 1X2 de 40RON pe una din următoarele opțiuni: Victorie Arsenal, Egal sau Victorie Liverpool.

 3. În funcție de rezultatul pariului există două posibilități:
  Pariul este câștigător: vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma EXTRA va fi creditată sub formă de fonduri suplimentare. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retrase.
  Pariul este pierzător: vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.


Exemplu: ai plasat un pariu eligibil de 40RON pe victorie Arsenal la o cotă de 2.50. Dacă pariul este câștigător primești 100RON ca fonduri reale (40 * 2.50) și 300RON (40 * 10 - 100) ca fonduri extra, și ai de rulat 1,200RON (300 * 4) înainte de a putea solicita o retragere. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 80RON ca fonduri extra și ai de rulat 480RON.
 

Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care își deschid acum cont la această casă de pariuri online.
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de agenția recomandată.
 • Miza pariului inițial poate fi și mai mare de 40RON, dar doar acei 40RON sunt luați în considerare pentru promoție. 
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile din momentul creditării sumei suplimentare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează un pariu 1X2 pe Arsenal vs Liverpool!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi