Coșmar la Dinamo: Lui Contra i s-a ridicat un pic fustița! Cătălin Botezatu comentează

Remiza FCSB-ului în Portugalia a avut urmări devastatoare în subconștientul lui Cosmin Contra, cel care, după tragerea la sorți a play-off-ului Ligii Campionilor, declarase că își ridică fustița dacă „roș-albaștrii” ajung în grupe. Am aflat, în exclusovitate, că "Guriță" a primit cadou, de la Cătălin Botezatu, o fustiță pe care și-o va ridica dacă FCSB trece de Sporting.


Fotomontaj: Enache Tudor Nicolae

Antrenorul lui Dinamo s-a dus la culcare în noaptea de marți spre miercuri, repetându-și cu voce tare că Sporting va câștiga cu siguranță returul de la București, dar a urmat un coșmar. 

„Am visat că mă plimbam pe stradă într-o fustiță roșie cu buline albe, lungă până deasupra genunchilor. La un moment dat, am alergat după un tramvai. Nu știu de ce. Nu am mai mers cu tramvaiul de ani de zile. M-am împiedicat și am pierdut unul dintre papucii cu puf. În timp ce îl căutam, m-am oprit deasupra unei guri de canal ca să verific scorul la FCSB – Sporting. Era 2-1. Din canal, s-a stârnit un curent care mi-a ridicat fustița, exact ca la Marilyn Monroe. Eram rușinat, dar, în același timp, m-am gândit că Marilyn și-a vândut rochița cu 4,6 milioane de dolari. Cu banii ăștia, îl luăm pe Bokila de la CFR Cluj și încă vreo 7 ca el”, s-a destăinuit Contra psihologului de la club.

„Probabil, dacă se vor califica, o să apar în fustiță și asta este. Ce să facem, dacă dăm declarații pe care nu trebuie să le dăm...”, a promis „Guriță”, pe bune, la conferința de presă de miercuri. 

Din motive inexplicabile, subiectul a trezit interesul lui Cătălin Botezatu. Creatorul de modă și-a întrerupt concendiul dintr-un paradis fiscal și e tentat să devină sponsorul tehnic al lui Dinamo, pentru a petrece mai mult timp în apropierea lui Contra. El chiar i-a făcut cadou lui "Guriță" o superbă fustiță roșie cu buline albe, pe care antrenorul "câinilor" a și probat-o, Iar fustița năstrușnică s-a și ridicat un pic deasupra genunchiului, din cauza unui vânt rebel!

„Ar fi o onoare chiar și pentru un designer faimos ca mine să îmi asociez imaginea cu un asemenea brand. Dinamo are atâtea victorii, și cupe, și campionate, și suporteri... Iar Cosmina, ăăăăă, Cosmin, vă rog să mă scuzați, e un băiat foarte drăguț…”.

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!