Mătuşa logodnicei lui Gareth Bale, ameninţată cu moartea de traficanţii de droguri!

Mătuşa logodnicei lui Gareth Bale trece prin momente de groază. Devenită ţinta unor atacuri ale unei bande de traficanţi de droguri, Annabella Williams (55 de ani) a cerut ajutorul poliţiei scoţiene. N-a mai putut îndura nopţile de coşmar în care traficanţii dădeau târcoale casei sale din Cardiff. Aceştia au incendiat într-una din nopţi două maşini (foto: The Sun) ale familiei parcate în faţa casei şi chiar au tras câteva focuri de armă. Poliţia scoţiană i-a dus pe membrii familiei acesteia într-o casă secretă, folosită de regulă pentru protecţia martorilor în cazurile grele. Un apropiat al familiei a dezvăluit că este foarte posibil ca poliţia să le dea noi identităţi acestora, în speranţa că mafioţii le vor pierde urma. 

Toată nebunia a pornit de la dispariția misterioasă a lui Epiphany Dring, verișoara logodnicei lui Bale. Aceasta a fugit luna trecută cu o geantă a traficanţilor plină cu droguri, ceasuri și bani în valoare de 1,2 milioane de euro. Se crede că Epiphany se ascunde acum undeva în Malaezia de frica acestora. De şapte săptămâni nu a mai văzut-o nimeni pe Epiphany, un fost top-model (foto: Wenn), scriu englezii de la The Sun.

Gareth Bale şi logodnica acestuia, Emma Rhys Jones, sunt păziţi acum non-stop de poliţişti. Aceştia au informaţii că starul Realului este următoarea ţintă pe lista mafioţilor. Vila lui Bale din Scoţia, în valoare de 2,3 milioane de euro a fost împânzită de poliţişti şi e super-vizată zi şi noapte. 

 

Foto: SplashNews.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi