Corespondență specială de la Rio la Pariuri fără secrete. Plus Bomba zilei, ponturi și biletul zilei

Emisiunea de azi începe, bineînțeles, cu performanța băieților de la tenis, Horia Tecău și Florin Mergeanreușind azi-noapte calificarea în semifinalele turneului olimpic. Și corespondența lui Alexandtu Enciu pentru pariurix.com, pe care o puteți asculta în cadrul emisiei noastre, este dedicată acestei performanțe.

bucurie-mergea-tecau.JPG

Am comentat puțin și despre Supercupa Europei, câștigată de Real Madrid, 3-2 după prelungiri, în fața unei alte echipe spaniole, Sevilla.

Pentru astăzi, avem două ponturi, unul din Anglia, iar al doilea din Finlanda, cu cote de 2,0, respectiv 1,77. Le puteți afla, accesând video-ul de mai jos.

Nu trebuie să ratați nici Biletul zilei, cu o cotă totală de 3,69 și care cuprinde două partide din optimile de finală ale Cupei Ligii, date de comentatorii DigiSport Ionuț Angheluță și Dan Ștefănescu, și meciul de handbal România – Muntenegru de la JO, oferit de jurnalistul ProSport Marius Huțu.

Laurențiu Gabriel revine în forță cu o bombă ce are o cotă de 12, un meci din Scoția, pe care puteți miza o sumă la siguranță.

Aflați din emisiune și cum puteți intra în posesia cărții Pariuri fără secrete, scrisă de colegul nostru Marius Cădar, și în care găsiți informații importante, sfaturi, sisteme de joc, strategii, modalități de pariere și multe, multe altele.

Faza zilei este despre puterea extraordinară a oamenilor de a se regenera și de a face față și situațiilor mai puțin plăcute din viața lor. Exemplele date de protagoniștii acestui videoclip ar putea să ne mobilizeze pe noi toți să spunem mai des „DA” și să fim mai pozitivi și mai optimiști.

Vezi cea mai bună casă de pariuri online pentru pariuri LIVE

Emisiunea e aici, noi vă dorim vizionare plăcută:

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi