Share

Campionatul mondial de handbal under 19 : Coreea de Sud - Argentina

Handbal

Cota: 1.75

Adaugat de: AlexRizea

13 Aug 2017 09:13 615 0
Logo Coreea de Sud handbal
Logo Argentina handbal
Coreea de Sud handbal
Argentina handbal
VS
15:00 13 August 2017
Campionatul Mondial de handbal masculin under 19

Analiză și informații pentru Coreea de Sud handbal v Argentina handbal

Astăzi se dispută o nouă etapă din faza grupelor de la Campionatul Mondial de Handbal masculin rezervat jucătorilor sub 19 ani care se dispută în Georgia, iar partida aleasă de mine este cea contând pentru grupa C a competiției, între Coreea de Sud și Argentina.

Partida începe la ora 15:00 și se desfășoară în sala din Tbilisi.

Coreea de Sud este și la această categorie de vârstă cea mai spectaculoasă echipă din turneu, meciurile ei oferind o mulțime de goluri. Asiaticii preferă jocurile pe contre, au un joc extrem de rapid și finalizează acțiunile foarte repede, încercând să evite jocul fizic. Până acum coreeni s-au descurcat destul de bine, având două victorii 35-33 cu Brazilia și 33-31 cu Croația, două echipe net superioare adversarului pe care il vor avea azi, dar și o înfrângere 24-33 cu Portugalia, într-o partidă în care s-au lovit de un portar senzațional al lusitanilor și au cedat pe final. Cu o victorie astăzi, echipa își asigură calificarea în play off și are șanse chiar la un loc bun în grupă, ce le-ar permite un culoar favorabil în drumul spre fazele superioare ale competiției.

De cealaltă parte, Argentina ocupă ultimul loc în grupă având trei înfrângeri din trei partide, 22-26 cu Polonia, 28-30 cu Portugalia și cel mai dureros rezultat 17-22 cu rivala tradițională Brazilia, intr-o partidă în care a condus până în minutul 52, însă au primit 6 goluri în ultimele opt minute fără să înscrie vreunul. Echipa are un joc total opus față de al asiaticilor, prelungind fără idei atacurile și fragmentând mult jocurile. Argentina încearcă pe cât posibil să evite jocurile pe contre, iar dacă Coreea de Sud se va desprinde pe tabelă, nu îi văd bine pe sud americani în condițiile în care vor fi nevoiți să atace.

Pont Coreea de Sud handbal VS Argentina handbal: Victorie Coreea de Sud la handicap -2,5 goluri

Argentina este exact genul de echipă pe care asiaticii îl preferă, o echipă cu jucători lenți care fac greu tranziția între apărare - atac. Mai mult, sud americanii stau prost și fizic, dar mai ales psihic după finalul de coșmar pentru ei în meciul cu Brazilia. Prevăd o victorie clară a Coreei de Sud, echipa mai în formă, mai valoroasă și care are o miză reală în acest joc , Argentina fiind deja eliminată. Cota de 1.75 oferită de Betano pentru o victorie la minim 3 goluri diferență a asiaticilor ne poate aduce un profit bun. Succes.

Pont pariuri: Victorie Coreea de Sud la handicap -2,5 goluri

Miza: 9/10

Cota: 1.75

Adaugat de: AlexRizea

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

AlexRizea

Analize pertinente...pentru toate tipurile de pariori.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici