Coreea de Nord câștigă anual aproape un miliard de dolari din jocuri de noroc ilegale!

Conform calvinayre.com, Coreea de Nord câștigă aproape 1 miliard de dolari pe an din activități online ilegale care au legătură cu jocurile de noroc.

Această afirmație a fost făcută de Yoo Dong-ryol, șeful Instituției Democrației Liberale și un fost cercetător la Universitatea Națională Coreeană de Poliție. Yoo susține că persoane importante din Coreea de Nord au ca obiectiv generarea unor câștiguri cât mai mari din activități ilegale pe internet pentru a putea finanța regimul comunist din această țară.

north-korea.jpg

Cu ce se ocupă aceștia mai exact? În primul rând dezvoltă și vând programe ilegale pentru pariuri, care se dau cu sume exorbitante care ajung la ordinul zecilor de milioane de dolari. Este totuși neclar cine cumpăra aceste programe, pentru că este evident că nu sunt achiziționate de un amărât care vrea să își deschidă și el un site de pariuri, ci probabil de companii mari care își permit să plătească astfel de sume.

În al doilea rând conform afirmațiilor lui Yoo, Coreea de Nord ar deține mai multe site-uri ilegale de pariuri sportive și jocuri de noroc. Și nu doar că cei de acolo se mulțumesc cu banii depuși de clienți, ci chiar fură banii acestora de pe carduri sau de pe portofele electronice. Cum reușesc acest lucru? Datorită celor 6,800 de hackeri angajați special pentru așa ceva, la care se mai alătură alți 1,100 de agenți care se ocupă de aceste site-uri ilegale. Care sunt victimele preferate? Bineînțeles că persoanele din Coreea de Sud!

Se pare că în total Coreea de Nord câștigă anual în jur de 864 de milioane de dolari din aceste activități ilegale, care cu siguranță reprezintă o sumă impresionantă. Desigur, nu există dovezi concrete că cele afirmate sunt și adevărate, dar în orice caz acuzele aduse sunt destul de grave.  

Pariem online de 20 de ani, cum aratã agenția favoritã? Descoperã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi