"Copil fiind,...cazinouri cutreiera!". Şumudică şi povestea unei nopţi de pomină în Debrecen!

Marius Şumudică are "microbul" jocurilor de noroc în sânge. Pe când era jucător în Ungaria, la Debrecen, l-a prins dimineaţa la cazinoul care îi aparţinea patronului clubului. A pierdut atunci 15 mii de euro, dar ar mai fi stat dacă mai avea bani. Disperat, l-a sunat la şase dimineaţa pe preşedintele lui Debrecen, Sima Gabor, să-l împrumute cu bani!!.."Nebunule!..", i-a strigat Sima în telefon. Antrenorul Astrei a povestit cu lux de amănunte întâmplarea incredibilă într-o intervenţie la DigiSport. Intrase să vorbească despre amenda de 40 de mii de euro pe care şefii Astrei vor să i-o pună în cârcă, dar şi-a amintit de vremea în care era un jucător înrăit...de ruletă!

Am fost jucător de cazino şi m-am oprit. Cred că am 10-12 ani de când nu am mai păşit într-un cazino. Patronul de la Debrecen avea 600 de rulete în toată Europa de Est. Jucam cu Bekescsaba şi mă duc cu Selymeş, care juca cu mine...Şi îmi zice seara ”Hai să mâncăm la restaurantul lui Sima”. Sima Gábor era preşedintele. Mă duc la restaurantul lui Sima, pac, mănânc acolo, nu aveam cum să mă abţin când vedeam ruleta lângă mine..Eram bolnav. Atunci mâncam pe ruletă. Era ruletă electronică. Am băgat eu ce am băgat şi am pierdut banii.

Acuma, îi zic femeii care era angajată acolo: ”Bă, bagă-mi că îţi aduc banii!”...Joacă, joacă, joacă, am jucat până la 6 dimineaţa! Am pierdut vreo 15 mii de euro!...Zice aia: ”La şapte vine schimbul, trebuie să-i dăm banii”. Păi, de unde să-i dăm banii, tu eşti nebună? De unde să am 15 mii de euro? Păi, dacă aveam 15 mii de euro…”Păi, ce facem? Că mă dă afară. Vă rog, sunaţi-l pe Sima.  

Mă duc, îl scol pe Selymeş, şi îi zic: ”Te rog frumos, dă-i telefon lu' Sima!”. Îi dă telefon lu Sima, mi-l dă la telefon, îi ziceam, tată în ungureşte: i-am zis 10 mii, tiz ezer, zic minus nu ştiu ce…Zice ”beteg”, bolnavule, nebunule!..I-a trimis pe aia, a ridicat ruleta pe sus, a dat ălea înapoi, nu ştiu ce. Zice ”eşti nebun? La cinci avem meci!”,

---a rememorat Şumudică noaptea de pomină

Cu patru ore înainte de meci, şefii lui Debrecen au convocat toată echipa în şedinţă şi le-au transmis jucătorilor că vor suporta consecinţele dacă vor fi prinşi la cazinouri. Le-au trecut în contract clauze stricte privind jocurile de noroc. Au adus un jurist de la club, care a perfectat actele pe loc! 

La ora unu, sedinţă!..Au chemat pe jurist de la club, le-a pus la fiecare în contract că cine joacă la ruletă, din momentul de faţă, are amendă nu ştiu cât. După-masă meci, am dat 5 goluri, am bătut 5-1, şi am ratat şi penalty. Am luat nota 10 în Nemzeti Sport, aşa se numea ziarul. N-o să uit în viaţa mea, am dat patru cu capu'. ”Bă, zic,cum dreacu…n-ai gândit la roşie-neagră şi gândeşti acu?,,”. Patru goluri cu capul şi îmi zice patronul: ”Nu mai dai nicio amendă, nu-mi mai dai banii înapoi, dar când vrei să joci vii la mine la fabrică şi te las două-trei ore. Păi cum să joc, mă, fără bani aşa...,

---a mai povestit Şumudică

Actualul antrenor al Astrei a marcat în acel meci patru goluri, şi nu cinci, iar Debrecen a câştigat cu 6-1 partida cu Bekescsaba. Marius Șumudică a jucat pentru Debrecen între 2002 şi 2004 şi a marcat 21 de goluri în 39 de meciuri. 

Şumudică a primit în acest an o suspendare de șase luni din partea FRF și o amendă de 100.000 de lei pentru că a jucat la pariuri. Ulterior, antrenorul Astrei a atacat decizia la Comisia de Recurs, care a decis să-i reducă suspendarea la două luni și să-i reducă şi amenda la jumătate.

 

Foto: Ştefan Constantin / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi