„Copiii-minune” din Liga I: fotbaliștii care pot străluci în sezonul viitor

Cine spune că fotbalul românesc nu are viitor vorbește în necunoștință de cauză. Nu aducem argumentul clasic, că Viitorul lui Hagi este cea mai tânără campioană din Europa, dar vă prezentăm lista tinerilor jucători care pot „exploda” la echipele de club chiar din sezonul 2016-2017.  

Iată cine sunt cei care aspiră la statutul de „wonderkid” sau, mai pe românește, „copil minune”. Cota de piață este cea de pe transfermarket.com, fiind exprimată în euro.   

FCSB

Denis Man (atacant, 18 ani) – 300.000. Gigi Becali a anunțat că vrea să joace în fiecare meci, variantă pentru U21, în bandă sau în spatele vârfurilor.

Florin Tănase (atacant, 22 de ani) – 1,7 milioane. Încă nu a avut impactul așteptat la FCSB, din cauza accidentării suferite după numai câteva meciuri în care a îmbrăcat tricoul „roș-albastru”.

VIITORUL

Dragoș Nedelcu (mijlocaș defensiv, 20 de ani, foto sus) – 1 milion. Dacă nu se transferă, cu siguranță că va deveni titular de drept în echipa lui Hagi. 

Florinel Coman (mijlocaș ofesiv, 19 ani) – 700.000. Este deja un semistar, după ce antrenorul său l-a asemănat cu Mbappe. Coman a avut până acum evoluții bune, dar nu a intrat mereu în primul unsprezece.

Alexandru Cicîldău (mijlocaș ofensiv, 19 ani) – 250.000. Este un jucător de creație talentat, care a primit destul de puține șanse să se afirme. Poate fi forțat, pentru un transfer de milioane.

Carlo Casap (mijlocaș ofensiv, 18 ani) – 300.000. De câte ori a fost trimis în teren, a influențat jocul echipei. Are tehnică și șutează bine de la distanță.

DINAMO

Alin Dudea (mijlocaș defensiv, 20 de ani) – 200.000. Cosmin Contra ar putea să apeleze mai des la el, având în vedere plecările din compartimentul median. Cât a jucat, Dudea a dovedit că are tehnică și „vână”.

Patrick Petre (mijlocaș ofensiv, 20 de ani) – 150.000. Cel mai probabil va fi împrumutat la CSM Poli Iași. Dacă va renunța la „viciile” din viața extrasportivă, poate deveni un jucători important pentru moldoveni și, apoi, pentru Dinamo.

ASTRA

Silviu Balaure (mijlocaș stânga, 21 de ani) – 200.000. Astra schimbă lotul de jucători aproape complet. Este un prilej bun pentru Balaure, jucător adus acum un an, să joace meci de meci și să își demonstreze calitățile.

Alexandru Ioniță (mijlocaș dreapta, 22 de ani) – 750.000. La numai 22 de ani, Ioniță poate deveni liderul Astrei, echipă rămasă fără Budescu și Morais. Probabil și fără Teixeira.

CFR CLUJ

Cosmin Sârbu (mijlocaș central, 21 de ani) – 50.000. A fost transferat recent de la Baia Mare și a dovedit mult tupeu în minutele jucate până acum. Are șut bun, tehnică și personalitate.

Alexandru Păun (mijlocaș ofensiv, 22 de ani) – 650.000. Are tehnică peste medie și viteză bună. Lipsa de experiență a făcut ca până acum să se precipite și să rateze ocazii clare de gol, din faze pe care le-a făcut excelent. Sezonul următor poate fi cel al „maturizării”.

 CS U CRAIOVA

Vladimir Screciu (fundaș stânga/central, 17 ani) – 150.000. Deja are 17 meciuri în tricoul echipei mari. Este un fotbalist ambițios, mai sigur de la meci la meci. Probabil că noul antrenor va conta pe el.

Jovan Markovic (atacant, 16 ani) – 50.000. Nu a putut juca decât spre sfârșitul sezonului, din cauza regulei potrivit căreia jucătorii sub 16 ani nu pot evolua în Liga I. Are un fizic excelent și mult tupeu. Poate fi vârful împins de care Craiova are nevoie.

GAZ METAN MEDIAȘ

Ovidiu Bic (mijlocaș central, 23 de ani) – 350.000. Este unul dintre fotbaliștii de perspectivă din lotul antrenat de Cristi Pustai. După un sezon „de tatonare”, se poate impune ca titular indiscutabil la Mediaș.

CONCORDIA CHIAJNA

Cristian Ciobanu (mijlocaș stânga, 22 de ani) – 150.000. Va fi unul dintre pilonii reconstrucției echipei ilfovene. Este tehnic și incisiv, preferând jocul direct pe poartă.

Robert Răducanu (atacant, 20 de ani) – 150.000. Este unul dintre atacanții talentați din noua generație. Odată cu retragerea lui Marian Constantinescu, poate primi mai mult credit în sezonul 2016-2017.

FC BOTOȘANI

Olimpiu Moruțan (mijlocaș ofensiv, 18 de ani) – 200.000. Dacă va rămâne la Botoșani, va fi unul dintre cei mai importanți jucători. S-a remarcat în ultima parte a sezonului recent încheiat. Reprezintă o speranță a fotbalului românesc.

Lorand Fulop (mijlocaș central, 19 ani) – 250.000. Este conștient de calitățile pe care le are, iar această siguranță de sine îl ajută să aibă execuții reușite. A terminat „en fanfare” sezonul precedent și poate fi jucător de bază în stagiunea următoare.

CSM POLI IAȘI

Ionuț Panțîru (fundaș stânga, 21 de ani) – 50.000. A prins câteva meciuri în finalul sezonului precedent, demonstrând că este un fundaș lateral pe care ieșenii se pot baza în viitor.

Cătălin Ștefănescu (mijlocaș central, 22 de ani) – 300.000. Nu a avut un prim sezon foarte bun la Iași, dar în cantonamentul de vară poate stabili legături mai bune de joc cu coechipierii săi. Cu siguranță, exprimarea sa în teren va fi alta.

FC VOLUNTARI

Sorin Tăbăcariu (mijlocaș central, 22 de ani) – 200.000. Până acum, nu prea a avut loc în echipă de veteranul Costin Lazăr, dar situația se poate schimba. Tăbăcariu are un fizic bun și este inteligent în joc.

Mihai Căpățână (mijlocaș dreapta, 21 de ani) – 250.000. Are 36 de apariții în tricoul lui FC Voluntari sezonul trecut și 4 goluri marcate. Poate deveni unul dintre jucătorii ofensivi importanți ai ilfovenilor.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi