Contra și-a ieșit din minți: doi jucători făcuți praf în pauza meciului cu Botoșani

Dinamo a pierdut meciul cu FC Botoșani (0-1) în urma unui joc care a decurs conform planului, mai ales în repriza secundă. Cosmin Contra a recunoscut strategia după ce și-a îndulcit cafeaua cu niște zahăr praf găsit în sertarul lui Adrian Mutu.

„Am declarat că nu vom evolua cu gândul la partida de Europa League, dar numai un sugar putea să creadă abureala asta. Principalul nostru obiectiv în meciul cu Botoșani a fost să îi inducem în eroare pe spaniolii care sunt convins că l-au urmărit în număr mare, drept răzbunare că m-am dus să îi văd pe viu.  Pot să spun că a fost o reușită, deci, de fapt, nu am pierdut, ci am câștigat. Prima repriză a fost foarte proastă pentru noi. Jucam prea bine, de aceea am fost nevoit să fac niște schimbări prin care să pierdem mijlocul terenului”, a mărturisit antrenorul „câinilor”.

Exasperat de jocul excelent al elevilor săi, Contra a fost ca un leu pe marginea terenului. Potrivit unor martori cu auz fin, dinamovistul a strigat de mai multe ori la omologul Costel Enache să îl bage pe Tincu, pentru că Bordeianu nu juca nimic.

„Așa este. La un moment dat, prin minutul 41, chiar mă gândeam să-i împrumut pe Bumba și pe Bawab la Botoșani, pentru că Golofca avusese doar o ocazie mare de gol, iar Popa dormea în ghete. Moruțan, ca și inexistent. L-am sunat pe Tică Dănilescu să-l întreb dacă ne permite regulamentul, dar nu mi-a răspuns”, a continuat Contra, simțindu-se ușor amețit de la cafea.

Picătura care a umplut paharul a fost pasa filtrantă a lui Salomao pentru Hanca, finalizată cu gol nevalidat de cel din urmă. De altfel, Salomao și Nemec au fost făcuți praf la pauză de antrenor: „Le-am cerut să se tempereze, pentru că urmează un meci greu. L-am simțit pe Salomao: abia se stăpânea să dea drumul la driblinguri a la Messi. Îl ardea glezna. Și-a amețit adversarii cu pendulări și pase de geniu, noroc că a fost Hanca în ofsaid. Iar Nemec! … Nemec… e nepermis ca în contextul dat să fii așa aproape de gol. Dacă trăgea cu un milimetru mai la stânga și era gol, în loc de bară? Dacă nu nimerea portarul în cele două rânduri în care a fost singur cu el? Tot planul nostru se ducea de râpă. Credeam că suntem profesioniști, ce naiba!?”. 

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi