Contra schimbă ”partitura” cu suedezii. Ce-l supără pe selecționer

Lăudat pentru inspirația din meciul cu Israel, Cosmin Contra e decis să facă schimbări și la amicalul cu Suedia. În primul ”11” vor apărea jucătorii cei mai în formă, dar selecționerul României ia în considerare și starea gazonului de la Craiova. ”În funcție de adversar, voi încerca să întroduc un 11 care să-i pună în dificultate. Pe noi ne dezavantajează un pic terenul. Vom trece de la un gazon impecabil în Israel, la unul care ne va pune în dificultate. Gazonul (foto: sport.ro) se va rupe încă de la încălzire, din ce am vorbit cu jucătorii de la Craiova”, s-a arătat deranjat selecționerul.  

”Vor fi schimbări în echipa de start. Avem nevoie de un tip de jucători care să-i pună în dificultate de suedezi, pentru că sunt o echipă masivă. În timpul pregătirilor jocurilor eu le spun că una dintre arme este șutul de la distanță. Stanciu a înțeles că una dintre calitățile lui este șutul. Încurajez orice jucător să inventeze, să facă ceva diferit de la 20-30 de metri”, a adăugat Contra la conferința de presă. 

Pentru ”Guriță” toate meciurile sunt importante, pentru că are un obiectiv pe care vrea cu orice preț să-l atingă."La echipa națională toate meciurile sunt grele. Eu am venit aici să calific echipa la Campionatul European. Voi încerca întotdeauna să aliniez cel mai bun 11 indiferent de nume, vârstă sau unde joacă. Mă deranjează când nu suntem obiectivi în ceea ce înseamnă România în momentul de față. Mi-ar plăcea să am jucătorii care să ducă scorul la 2-0, 3-0 la pauză. Suntem pe un drum bun, dar încă nu am realizat nimic”, mai spune Contra (foto: sportpictures.eu)

Tricolorii de acum vor să-i pedepsească pe suedezi pentru meciul pierdut de România la Mondialul din 94, în sferturi. Iar din punctul ăsta de vedere nu se anunță deloc un meci amical..Totuși, nu acesta va fi amicalul anului pentru trupa lui Contra, ci cel cu naționala lui Messi, Dybala și Higuain.

Răzvan Burleanu a recunoscut că FRF se află în discuții cu sud-americanii pentru o întâlnire amicală, un ultimul antrenament pentru ”pume” înaintea CM din Rusia. Pentru că partida se va disputa, cel mai probabil, pe finalul lunii mai. Cosmin Contra a confirmat și el negocierile cu șefii fotbalului din Argentina, dar s-a ferit să dea prea multe informații. "Sunt discuții. Este adevărat, dar mai multe nu pot să spun acum. Există negocieri și cu alte echipe naționale, însă vom afla sigur adversarii la finalul lunii mai sau începutul lunii iunie. Dar, repet, sunt negocieri", a declarat Cosmin Contra. 

România a mai jucat un amical cu Argentina acum patru ani (foto: sportpictures.eu). A fost premiul pe care Răzvan Burleanu și l-a făcut pentru victoria din alegeri, meciul disputându-se chiar în ziua în care acesta a fost ales în fruntea FRF. Meciul s-a terminat la egalitate atunci, 0-0, și s-a jucat tot înaintea unui turneu final mondial.

Înaintea amicalului cu Suedia, Contra (foto: sportpictures.eu) a declarat că și-ar dori să aibă o echipă competitivă, cu jucători de calitate. Numai că el va trebui să se descurce cu ”materialul” din dotare...

”Mi-ar plăcea să joc fotbal spectaculos, să marchez 5 goluri, să am jucători cu anumite calități. Eu am însă altfel de jucători, vedeți și voi că acești jucători au schimbat atitudinea de la echipa națională. Lăsați-ne să muncim și să încercăm să jucăm cât mai bine. Vom vedea dacă suntem la nivelul acestor naționale calificate la Campionatul Mondial. Nu sunt clarvăzător să spun dacă aș fi calificat echipa la Mondial", a mai spus selecționerul. 

Înregistrează-te și pariază că România înscrie minim un gol la o cotă mărită de 20.00!

Detalii despre ofertă găseștiAICI!
 

Deschide cont acum și plasează orice pariu pe România vs Suedia
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Mai multe amănunte despre ofertă aiAICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi