Contra, mesaj pentru puștii din naționala U19: ”Poarta e deschisă”. Cât costă amicalele cu Israel și Suedia

Cosmin Contra abordează amicalele cu Israel și Suedia cu câteva nume noi în echipă, iar între aceștia se regăsesc Denis Man și Cristi Manea. Cei doi au fost ultima dată adversari, în derby-ul din campionat dintre CFR Cluj și FCSB. Ambii cred în șansa echipelor lor în lupta pentru titlu. Acum, vor trebui să pună umărul pentru o evoluție bună a României în cazul în care Contra (foto: sportpictures.eu) îi va arunca în luptă. 

Naționala din Israel este primul adversar al tricolorilor, sâmbătă de 8 seara. Pentru că în Israel sunt temperaturi de peste 25 de grade celsius, jucătorii români s-au antrenat și în balon săptămâna asta, la grade cu plus. Meciul de la Netanya va fi ocazia perfectă pentru Contra să testeze și anumiți jucători de la naționala Under21 a României. 

”Tot ce e posibil. Avem gânduri să joace anumiţi jucători. Eu mă ghidez şi dupa ce văd la antrenamente, îi simt, îi văd şi iau decizia. I-am adus să văd cum se integrează în atmosfera echipei naţionale. S-a creat o atmosferă bună, e o plăcere să-i vezi antrenându-se. Vom încerca să creem ocazii, să marcăm, ceea ce am făcut la fiecare meci de când sunt eu antrenor. Sunt jucători tineri, pe care i-am adus să îi văd, dar voi încerca să nu mai fac atât de multe schimbări”, a anunțat Contra la conferința de presă. 

”Guriță” a fost impresionat de ultima victorie la scor a puștilor din naționala Under19 (foto: sportpictures.eu). Jucătorii lui Adrian Boingiu au zdrobit cu 4-0 Serbia la Ploiești în primul joc din Turul de Elită, ultima competiţie înaintea Campionatului European. Boingiu are mare încredere în jucătorii săi, dar a spus că nu își permite să propună niciun nume la echipa mare. 

"E prematur să-i propun vreun jucător lui Contra, nu ar fi corect să-i dau nume. Contra a fost la meci, a văzut, vorbim des, îi dau amănuntele de care are nevoie, dar cu siguranţă el va lua ceea ce consideră că e o perspectivă. Sunt vreo trei - patru jucători într-o primă fază...Cosmin nu are de ce să se supere că am zis că generaţia noastră e mai bună ca a lui. Dacă privim obiectiv asupra celor două generaţii, cu siguranţa cea actuală are un plus de valoare faţă de cea din care a făcut el parte", a declarat, la Prosport Live, Boingiu (foto: sportpictures.eu).

Sâmbătă, naționala Under19 întâlnește Suedia, iar în cazul unei victorii calificarea la Europa va fi extrem de aproape. E meciul pe care îl așteaptă și Contra, care își va face o nouă părere despre jucătorii care ar putea să evolueze la naționala mare. ”Dacă vor avea evoluţii bune, constante, de ce nu?..Nu mi-e frică să aduc jucători care au vârste fragede. Vor avea poarta deschisă oricând!", a anunțat Cosmin Contra.

Chemat să ajute România în ”dubla” amicală cu Israel și Suedia, Nicușor Stanciu a declarat la conferința de presă că are mare încredere în actuala echipă națională. Jucătorul Spartei Praga (foto: sparta.cz) știe unde mai trebuie lucrat pentru ca România să fie echipa pe care și-o dorește toată lumea. 

"Mă aştept la lucruri bune, avem Cupa Naţiunilor, avem şansa să ne calificăm la Euro şi de acolo. Cred că avem o generaţie bună, iar ceea ce contează este să ne schimbăm puţin mentalitatea. Pentru că numai aşa vom putea realiza lucruri frumoase. Pentru noi, e greu în momentul de faţă să mergem la un Mondial, dar la Euro ar fi o mare dezamăgire dacă nu ne-am califica. Suntem obişnuiţi ca lumea să ne critice, pentru că atunci când nu sunt rezultate, noi suntem principalii vinovaţi", a spus Stanciu, autor a trei goluri și două pase decisive în cinci meciuri jucate pentru cehi. 

Adi Mutu e convins că Israelul nu ne va pune probleme deosebite. Mai mult, managerul sportiv al naționalei crede că jucătorii lui Contra îi vor bate și pe suedezi, săptămâna viitoare. Fostul internațional a spus că o să-l sune pe prietenul său Ibrahimovic să-i propună un pariu, dar și pentru a-l invita la meciul care se va juca la Craiova. 


Mutu și Ibra (foto: prosport.ro) au fost colegi de cameră la Juventus. Acum, fostul atacant al României l-a chemat pe starul suedez la vânătoare și i-a pus deoparte o invitație pentru amicalul de marți. "Vreau să-l sun zilele acestea să-l întreb ce părere are despre meciul contra României. Dar așa cum îl știu va fi în stitlul lui caracteristic, puțin arogant..", a spus Mutu.

”Sper să vedem goluri, nu numai din partea mea!”, a anunțat Gicu Grozav înaintea amicalelor cu Israel și Suedia. Cele două amicale nu sunt deloc ieftine. Conform News.ro, meciul cu Suedia de săptămâna viitoare are un buget de 284.000 de euro și a fost decis în cadrul ședinței de astăzi a Comitetului Executiv al federației. Cât privește suma alocată amicalului cu Israel de sâmbătă, aceasta se ridică la 185.000 de euro. Asta înseamnă că FRF va scoate din conturi pentru cele două amicale 469.000 de euro. 

Casele de pariuri au pregătit oferte speciale pentru acțiunea naționalei României, iar mai jos ai câteva exemple. 

Înregistrează-te și pariază că România învinge Israelul pe o cotă mărită de 15.00!

Detalii despre ofertă găseștiAICI!

 

Pariază online pe meciurile naționalei României și profită de promoție!

Mai multe amănunte despre ofertă aiAICI!

 

Deschide cont acum și pariază pe victoria României contra Israelului la o cotă mărită de 30.00!

IntrăAICIpentru mai multe detalii! 

 

Deschide cont acum și plasează orice pariu pe Israel vs România
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Ca să afli amănunte despre ofertă intrăAICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi