Contra, îngrijorat de starea lui Alibec. Ce scriu italienii despre adversara lui Lazio din EL

Denis Alibec trece prin cele mai grele momente din carieră. Accidentările l-au terorizat pe atacantul lui FCSB, care a fost mai mult spectator decât să joace. Este și motivul pentru care Alibec încă nu a spart gheața în acest sezon. Și, după ultimele informații vehiculate de presa sportivă, s-ar putea ca acest lucru să-l mai amâne o perioadă bună de timp. Selecționerul naționalei, Cosmin Contra se teme că atacantul de 26 de ani ar putea să rateze pregătirea de iarnă dacă nu scapă de pubalgie.

”Din ce văd eu, Alibec (foto: sportpictures.eu) mai mult este accidentat. L-am îndrumat, împreună cu staff-ul medical, să se opereze. Dacă această durere va persista, el nu va putea face nici pregătirea de iarnă foarte bine. O va rata complet. Dacă nu faci o bună pregătire de iarnă, rămâi acolo unde eşti în momentul de faţă. Poate are şi alte probleme medicale şi eu nu ştiu, poate nu e doar pubisul", a spus Contra.

FCSB caută să aducă un atacant în ”fereastra” de transferuri din ianuarie. Se părea că l-a găsit la CFR Cluj, dar după ce au declarat că sunt de acord cu transferul, acum, ardelenii nu mai sunt dispuși să-l lase să plece pe Billel Omrani. Iar clujenii l-au mandatat să vorbească public despre fotbalistul francez pe Bogdan Mara. ”Omrani nu pleacă la FCSB, are contract de doi ani, e un jucător extrem de important pentru noi. Am avut încredere în el, am reușit să-l fac să înțeleagă valoarea pe care o are. Dacă este concentrat 100%, Omrani (foto: sportpictures.eu) poate deveni cel mai bun din România ", a declarat Mara la ProSport Live.

După tragerea la sorți pentru 16-imile Europa League, italienii de la sportnotizie24.it au făcut o ”radiografie” a echipei lui Nicolae Dică, neștiind însă de toate aceste ”mici” amănunte. Iar aceștia îl văd pe Gnohere principalul pericol pentru Lazio în drumul către optimile competiției. ”Dică preferă un sistem 4-2-3-1. Căpitanul este Tănase, fotbalist capabil să joace atât în banda stângă, cât şi ca vârf împins. Dar cel mai periculos fotbalist este Harlem Gnohere, jucător ivoriano-francez”, scriu italienii. 

Echipa ”păstorită” de Gigi Becali are amintiri dureroase din întâlnirile cu echipele din Serie A. 13 meciuri au jucat până acum bucureștenii împotriva unor echipe din Italia, nereușind nicio victorie. Mai mult, roș-albaștrii au înscris într-o singură partidă. Ultima dată, echipa antrenată actualmente de Dică a înfruntat-o pe Napoli - singura echipă împotrivă căreia a reușit să marcheze. 

”Palmaresul” echipei lui Becali în compania echipelor din Italia: 
  
 1984/85: Steaua - AS Roma 0-1, 0-0 (Cupa Cupelor) 
 1988/98: Steaua-  AC Milan 0-4 (finala Cupei Campionilor) 
 1991/92: Steaua - Genoa 0-1, 0-1 (Cupa UEFA) 
 1995/96: Steaua - Juventus 0-0, 0-3 (Champions League) 
 2004/05: Steaua - Parma 0-1 (Cupa UEFA) 
 2005/06: Steaua - Sampdoria 0-0 (Cupa UEFA) 
 2008/09: Steaua - Fiorentina 0-0, 0-1 (Champions League) 
 2010/11: Steaua - Napoli 3-3, 0-1 (Europa League)

4.30 este în acest moment cota echipei antrenate de Nicolae Dică (foto: sportpictures.eu) la victorie în meciul tur, la această casă de pariuri, în vreme ce echipa la care joacă Ștefan Radu are cota 1.90. În ceea ce privește câștigătoarea Europa League, bookmakerii au stabilit că Atletico Madrid este echipa cu cele mai mari șanse, cu o cotă de 5.50 la casele de pariuri online legale recomandate de noi. Urmează, în acest top, Arsenal (6.50), Dortmund și Napoli (12.00), AC Milan și Lazio (15.00) . 

Pariază și tu pe câștigătoarea Europa League din acest sezon!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi