Contra dă din Guriță și amenință că pleacă. Mutu: ”Am început să deranjăm”

Cu cinci victorii și trei înfrângeri, Dinamo e pe locul 5 după 8 etape scurse din noul sezon al Ligii 1 Betano. Jucătorii lui Contra au câștigat ultima dată cu 3-1 la Voluntari și nimic nu anunța ce avea să se întâmple. Potrivit DigiSport, antrenorul lui Dinamo s-ar fi certat cu Ionuț Negoiță și a amenințat că părăsește echipa! Discuțiile se pare că s-au ”încins” în momentul în care cei doi au trecut la subiectul transferuri, patronul echipei anunțându-l pe Contra că nu va mai investi niciun ban în acest sezon. 

Ionuţ Negoiţă vrea să achite la echipă în acest sezon doar cheltuielile curente, iar Contra (foto: sportpictures.eu) a luat foc...Antrenorul lui Dinamo intenționează să plece după meciul cu FCSB, programat pe 24 septembrie. Clauza de reziliere a înţelegerii este de 60.000 de euro, dar, cel mai probabil, nu se vor emite pretenţii financiare. Și asta pentru că cel poreclit ”Guriță” a venit la Dinamo într-un moment în care echipa era în cădere liberă după câteva rezultate oscilante care puneau în pericol prezența în play-off-ul campionatului. 

Vasile Miriuță este văzut înlocuitorul perfect pentru Cosmin Contra în ”Ștefan cel Mare”. Fostul antrenor al CFR-ului a semnat cu Chiajna, dar echipa se află într-o situație dezastruoasă - cu doar două puncte câștigate în 8 etape. La asta se adaugă anumite dificultăți financiare care și-au făcut simțite prezența în ultima vreme. Cu alte cuvinte, pe Miriuță nu prea îl mai ține nimic la Chiajna și ar accepta bucuros probabil oferta lui Ionuț Negoiță. 

Adi Mutu (foto: sportpictures.eu) spune însă că nu e cazul să se vorbească despre așa ceva. Managerul lui Dinamo a infirmat vestea plecării lui Contra pentru Gazeta Sporturilor. Mai mult, Mutu i-a promis lui Contra că-i aduce jucătorul de care mai are nevoie. 

"Relaţiile dintre mine, Cosmin şi Ionuț Negoiţă sunt foarte bune şi nu s-a pus problema ca cineva să plece. Suntem la un început de drum ascendent şi sunt convins că Dinamo a început să deranjeze. Punctual, la Dinamo vor veni jucători. Lucrul ăsta e decis de Contra şi cu mine şi avem sprijinul total al domnului Negoiţă. Alegem cu mare atenţie şi doar ce avem nevoie. În acest moment avem nevoie de un singur jucător şi el va veni, o să vedeţi în zilele următoare", a anunțat Mutu. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!