Contra ar juca într-un picior cu sârbii! "Mi-aş dori un 3-0 şi să stăm liniştiţi". Ofertele la pariuri

Cu cinci punctr fin trei meciuri, România abordeazăî derby-ul de mâine cu Serbia din Liga Naţiunilor de pe locul secund în grupă. Învingători în prelungiri în Lituania, jucătorii lui Cosmin Contra au şansa să urce pe primul loc în clasament dacă îi vor bate pe sârbi în partide de pe Arena Naţională. Trupa lui Mladen Krstajic a câştigat cu 2-0 etapa trecută în Muntenegru şi vine în bucureşti să-şi vândă scump pielea.

Deschide cont și pariază pe victoria României cu Serbia la o cotă mărită de 60.00!

Integralist în victoria cu 2-1 de la Vilnius în faţa Lituaniei, Cristi Săpunaru (foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu) a prefaţat derby-ul de mîine după amiază cu Serbia. "Va fi un meci de care pe care. Prefer să jucăm urât și să câștigăm, decât să jucăm frumos și să pierdem. Ei sunt favoriţii grupei, sunt jucători care evoluează la cluburi cunoscute în străinătate și, clar, vor porni cu un avantaj față de noi. Sperăm ca și publicul să fie alături de noi 90 de minute şi să nu fim apostrofați după 10 minute.." a spus Săpunaru la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Serbia.

Cosmin Contra s-a bucurat enorm de victoria jucătorilor săi în Lituania, chiar dacă a ţinut să-i "urecheze" pe tricolori pentru uşurinţa cu care au tratat finalul meciului. Trei puncte cu sârbii sunt vitale în persopectiva meciurilor rămase de jucat în grupă. "Depinde de ce reușim să realizăm în teren. Publicul va fi de partea noastră, dar trebuie să le dăm spectatorilor și motive să pună presiune asupra sârbilor", a declarat selecţionerul României (foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu).

"Depinde cum vom începe meciul. Şi eu mi-aș dori să avem 3-0 într-un anumit minut și să stăm liniștiți. Dar nu suntem în măsură acum și trebuie să suferim în acest moment. Sperăm să ne ridicăm la nivelul lor din punct de vedere fizic, psihic şi tactic" a mai spus Contra. 

Sărbii nu vor putea conta în mecioul de la Bucureşti pe doi dintre cei mai buni jucători ai lor -  Matic (foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu) şi Kolarov , dar selecţionerul României crede că jucătorii săi trebuie să fie foarte atenţi la ceilalţi adversari, foarte valoroşi.

"Echipa Serbiei are un Milinkovic-Savic, un Mitrovic, un Tadic...Sunt fotbalişti care joacă la un nivel foarte înalt, au un moral foarte bun. Nu știu dacă ne-ar conveni un egal, e clar că ne dorim să câștigăm, însă nu vreau să pun presiune pe ei. Trebuie să fim atenți, pentru că sunt foarte buni pe contraatac. În aceste zile de pregătire jucătorii au înțeles ce vreau de la ei și sper să se vadă la ora meciului", a mai spus selecţionerul României.

Pariază pe victoria României contra Serbiei la o cotă mărită de 50.00!

Şi sârbii se tem de meciul de la Bucureşti şi sunt conştienţi că le va fi foarte greu în meciul cu România. Cu toate astea, selecţionerul Mladen Krstajic (foto: Mikhail Voskresenskiy / Sputnik / Hepta / Sport Pictures) a spus că partida de pe Arena Naţională nu reprezintă finala grupei, dar că se aşteaptă la un meci foarte greu împotriva românilor.

"Voi folosi jucătorii cei mai potriviţi. Am observat încă de la meciul tur că România e o echipă bine închegată, bine organizată, şi sunt sigur că va face un meci bun. Eu mă feresc să fac referiri la jucătorii altor echipe şi nu pot spune pe cine am remarcat. Nu este finala grupei acest meci, iar noi vom depune toate eforturile să fie un joc cât mai echilibrat", a spus Krstajic la conferinţa de presă.

Inspiraţia lui Contra şi sclipirea de moment a lui Maxim au făcut ca "tricolorii" să se întoarcă acasă cu trei puncte de la Vilnius. Fostul şef al LPF, dumitru Dragomir spune că fotbaliştii naţionalei României vor trebui să-şi schimbe atitudinea din finalul meciurilor dacă vor să încheie campania din Liga Naţiunilor cu o calificare. Totuşi, Dragomir a lăudat mentalitatea jucătorilor lui Contra. Selecţionerul României nu va putea conta la meciul cu Serbia pe Paul Anton şi Alexandru Chipciu (foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu) - ambii suspendaţi.  

”Mi-a plăcut moralul de competiţie pe care l-au avut jucătorii. Unii erau foarte tineri, iar după minutul 90 să poţi să dai gol, să vii peste ei... asta şi datorită lui Contra. După ce cazi, din punct de vedere al moralului, este foarte greu să te ridici. Mi-au plăcut fundaşii centrali, chiar dacă spuneţi voi că a fost o echipă modestă. România a jucat la rezultat, şi aşa trebuie să fie”, a declarat punctat fostul şef al LPF la emisiunea ProSport Live.

În afara mult doritei calificări la Euro2020, "tricolorii" mai au şi un alt motiv pentru a termina cu bine competiţia - UEFA a anunţat că a mărit premiile pentru echipele ce evoluează la prima ediţie a Ligii Naţiunilor. De exemplu, în Liga  C (unde evoluează şi naţionala României)  fiecare echipă participantă va încasa 1,5 milioane euro, faţă de 750.000 de euro - suma anunţată oficial înaintea debtuului competiţiei.

Dacă vor câştiga grupa, jucătorii lui Contra se vor alege şi cu un bonus suplimentar de 1,125 de milioane euro. Selecţionerul României a condus ultimul antrenament înaintea meciului cu Serbia cu o proteză specială pe picior (foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu)  - Contra a căzut pe scări şi va trebui să se opereze după meciul cu Serbia. 

Pariază pe Liga Națiunilor și înscrie-te în concurs pentru marele premiu!

Câştigătoarea Ligii Naţiunilor se va alege cu jackpotul în valoare de 10.5 milioane (4,5 milioane din grupă plus alte 6 pentru performanţa obţinută), în vreme ce finalista va încasa 9 milioane de euro. Şi ultimul loc de pe podium va lua bani buni - aproximativ 8 milioane de euro. 

Îniantea derby-ului cu Serbia, naţionala României ocupă locul doi în Grupa 4 din Liga C. Iată clasamentul la zi:

Meciurile rămase de jucat în grupa României:

• 14 octombrie: România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
• 17 noiembrie: Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie: Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:45)

În funcție de rezultatele obținute în noua competiţie a UEFA, România poate avea parte de o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. Mai există şi varianta play-off-ului, în cazul în care "tricolorii" nu se califică din preliminariile clasice la Euro, dar cu condiţia ca ei să termine măcar pe locul 2 în grupa din Liga Națiunilor. 

Pentru meciul cu Serbia, casele de pariuri online legale recomandate au pregătit oferte speciale. Nu uitaţi nici de pontul recomandat pe site-ul nostru pentru meciul cu sârbii.

Deschide cont și pariază pe victoria României cu Serbia la o cotă mărită de 60.00!

Detalii despre ofertă găsiţi AICI 

 

Pariază pe victoria României contra Serbiei la o cotă mărită de 50.00!

Intră AICI şi află amănunte despre ofertă!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!