Contra a stabilit echipa pentru amicalul cu Israel: ”Nu menajez pe nimeni!”

Singurul fotbalist pe care îl știu fotbaliștii din naționala Israelului este Florin Andone. Accidentat, atacantul lui Deportivo este singurul care nu a făcut deplasarea la Netanya, pentru amicalul din această seară. Israelienii au răsuflat ușurați când au auzit că Andone nu este în lotul României. "De obicei mă uit după Andone, este un jucător foarte bun, dar știu că el nu va juca. Echipa României este la fel ca Israelul: este bună ca echipă, nu individual", a spus Alon Haza, selecționerul interimar al Israelului. 

La antrenamentul oficial al tricolorilor a fost prezent și Gabi Tamaș. Jucător la Hapoel Haifa, fostul internațional a schimbat impresii cu foștii săi colegi, iar apoi s-a dus lângă Burleanu în tribune, de unde au urmărit antrenamentul condus de Cosmin Contra (foto: frf.ro).

Marți, tricolorii se confruntă la Craiova cu Suedia în cel mai tare amical de până acum din acest an. Totuși, Contra a anunțat că nu va menaja pe nimeni în partida cu Israel. Selecționerul a oferit și motivația - vrea să știe pe cine se poate baza în următoarele preliminarii.

"Nu mă interesează că e amical. Bag ce am mai bun. Am trei posturi pentru care mai am dubii. Nu protejez pe nimeni pentru Suedia", a declarat Cosmin Contra. În acest moment, se pare că selecționerul mai are doar o singură dilemă - dacă să înceapă cu Stanciu sau Deac. Sport.ro scrie, însă, că Deac va fi preferat mijlocașului de la Sparta Praga. Primul ”11” al tricolorilor la amicalul cu Israel: Tătărușanu - Benzar, Grigore, Săpunaru, Toșca - R.Marin, Pintilii - Deac, Budescu, Grozav - Keșeru. 

Casele de pariuri vin cu oferte super-tentante pentru amicalul dintre Israel și România. În același timp, te sfătuiesc să te uiți și peste pontul recomandat pe site-ul nostru pentru acest meci înainte să-ți faci biletul la pariuri. 

Deschide cont și pariază pe gol marcat România în meciul cu Israel
Cotă 10.00 sau primești miza înapoi!

AICIgăsești detalii despre ofertă! 

 

Deschide cont acum și plasează orice pariu pe Israel vs România
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Amănunte despre ofertă aiAICI!

 


 Deschide cont acum și pariază pe victoria României contra Israelului la o cotă mărită de 30.00! 

Mai multe detalii desprea această ofertă găseștiAICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!