Continuă exodul! Două case de pariuri online au anunţat astăzi că nu mai acceptă clienţi din România!

În maxim trei săptămâni vom afla care sunt toate agenţiile la care putem paria online cel puţin până la finalul acestui an. Până atunci avem parte numai de plecări, deoarece casele de pariuri online licenţiate sunt în continuare doar winmasters.com, netbet.com, casapariurilor.ro şi stanleybet.ro.

jetbul.JPG

Cele două agenţii care au anunţat astăzi că se retrag din România nu sunt nume foarte importante, cel puţin din prisma pariorilor români. Prima este Paddy Power, cea care a închis conturile clienţilor fără a-i anunţa în prealabil, cu precizarea că au creditat banii existenţi în conturile jucătorilor. A doua plecare a fost anunţată astăzi dar se va petrece efectiv peste exact o săptămână (27 august). Agenţia în cauză este Jetbull, o casă nu foarte frecventată de români.

Din păcate aceste plecări lasă pariorilor o paletă nu foarte largă de opţiuni, dar suntem bucuroşi să vă reamintim că Unibet a decis să aplice pentru licenţă şi pentru a sărbători cum se cuvinte acest lucru, împreună cu PariuriX, vă oferă 100% din primul pariu fără risc până la maxim 300 RON, în loc de 50% până la maxim 150 RON, cât aţi primi dacă vă deschideţi contul de pe alt link. Nu trebuie decât să accesaţi acest link şi să vă înregistraţi pentru a beneficia de această promoţie exclusivă.

Click aici și obține un bonus dublu la UNIBET, 100% banii înapoi în loc de 50%. Bonus exclusiv valabil doar prin PariuriX.com.

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi