Cum se joaca Continental?

Continental, deseori numit jocul de remi cu doua pachete de carti (double-deck rummy) este un joc progresiv jucat in echipe si care este apropiat variantei Rumino. Numele acestui joc deriva din faptul ca este jucat peste tot in Statele Unite ale Americii, Mexic, Canada si de asemenea in America de Sus. Potrivit lui Albert Morehead, acest joc a fost foarte popular printre femei in anii 50’, pana a pierdut suprematia in fata Canastei.

remi.png

Sunt folosite 2 pachete standard de carti (52 carti + 2 jokeri). Numarul de pachete de carti este stabilit in functie de numarul de jucatori. Astfel, cand sunt 4 jucatori vor fi folosite 2 pachete; cand sunt 6 jucatori vor fi folosite 3 pachete, iar cand sunt 8 jucatori vor fi folosite 4 pachete. Fiecare va trage o carte, cartea cea mai mare imparte, iar mainile urmatoarea vor fi impartite impotriva acelor de ceasornic. Fiecarui jucator ii vor fi impartite 12 carti. Dupa ce un jucator trage o carte, o alta carte trebuie pusa joc.

Un set semnifica o combinatie de 3 sau mai multe carti avand acelasi numar (3 asi, 3 dame, 3 7 etc.) sau din 4 sau mai multe carti consecutive din aceeasi suita. Nicio combinatie nu trebuie sa aibe mai mult de 13 carti.

Obiectivul este de a fi jucatorul cu cel mai putine puncte de penalizare dupa disputarea tuturor celor 7 maini.

Va recomandam sa jucati rummy pe acest site de remi online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi