Conte, pe urmele lui Ranieri! Destinație șoc pentru antrenorul italian

Chelsea are deja trei înfrângeri și un egal și e foarte greu de spus că londonezii își pot apăra titlul câștigat sezonul trecut. Înfrângerile cu Burnley și Man City pe propriul teren, dar și ultimul eșec, cu Crystal Palace, au aruncat gruparea de pe ”Stamford Bridge” pe locul 5, la 9 puncte de liderul Manchester City. Chelsea nu mai seamănă deloc cu echipa care anul trecut a bifat un record de 13 meciuri fără înfrângere. Atunci, Conte și-a pus echipa pe drumul spre titlu începând cu etapa a 12-a și nu a putut întrerupe nimeni pasul de defilare al londonezilor până la ultimul fluier al campionatului. Acum, italianul se află la polul opus.

Îmbrățișare între Hazard și Conte. În ianuarie ar putea fi ultima între ei la Chelsea...(foto: chelseafc.com)

Presa din Anglia scrie că antrenorul lui Chelsea e la un pas să apuce pe drumul conaționalului său Claudio Ranieri - demis peste noapte de șefii lui Leicester după ce a câștigat în premieră titlul în Premier League. Conte ar putea fi al doilea manager în ultimii doi ani demis de la Chelsea după ce a câștigat titlul - Mourinho n- amai prins Crăciunul 2015 după ce cu doar câteva luni în urmă cucerise titlul. 

După ce în vară Neymar a ținut capul de afiș al transferurilor, perioada de mercato din iarnă ar putea fi una spectaculoasă în ceea ce-i privește pe antrenori. Și asta prin prisma faptului că Antonio Conte se pregătește să-l înlocuiască pe Unai Emery la PSG. (foto: psg.fr)

Este ultima informația lansată de presa engleză, care notează că antrenorul italian ar fi pierdut definitiv din mână vestiarul la Chelsea. Iar lucrul ăsta i s-ar trage de la scandalul cu Diego Costa, plecarea atacantului nemulțumind mare parte a jucătorilor echipei. 

Jurnaliștii englezi scriu chiar că fotbaliștii importanți ai lui Chelsea insistă pe lângă patronul Abramovic pentru a-l demite pe Conte, antrenor dorit de șeici pe banca parizienilor. Francezii au un start foarte bun de sezon, dar în mod paradoxal scaunul lui Unai Emery se clatină serios. Amenințat că va fi demis dacă nu câștigă Champions League, Emery ar putea pleca chiar mai devreme. Italienii de la Tuttomercatoweb.com anunță că PSG chair va iniția negocieri cu Antonio Conte (foto: sportpictures.eu) în săptămânile care urmează. 

Într-un ultim interviu acordat presei din Anglia, antrenorul campioanei Angliei a respins informațiile conform cărora jucătorii sunt din ce în ce mai nemulțumiți de metodele de pregătire ale italianului. Mai mult, Conte insistă asupra faptului că intensitatea actualelor antrenamente e cu aproape 70% mai mică față de aceeași perioadă a anului trecut, când s-a câștigat titlul. 

"Am metodele mele, dar sutn aceleași ca în sezonul trecut. Sincer, cred că lucrăm poate cu 70% mai puțin în acest sezon. Și poate din acest motiv avem probleme. Când joci la fiecare trei zile, este imposibil să lucrezi așa cum îți dorești la aspectul tactic și aspectul fizic. Cred cu tărie că noi acordăm foarte puțină atenție detaliilor. Iar de cele mai multe ori, acestea fac diferența", a spus Antonio Conte. (foto: chelseafc.com)

Antonio Conte a fost întrebat despre actuala sa poziție și de cât de fericit este îna cest moment. Italianul a fost franc, ca de obicei. "Dacă mă întrebați despre ultimele rezultate, nu sunt fericit. După două înfrângeri și o remiză niciun antrenor nu poate fi fericit. Dacă simt presiunea?...Cred că fiecare antrenor, fiecare manager trebuie să simtă asta. Pentru că toată lumea știe foarte bine că orice se poate întâmpla în fotbal", a mai declarat italianul. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!