Conte l-a ratat pe Lukaku și acum îl vrea pe Aubameyang. Cât oferă Abramovic

Jose Mourinho i l-a suflat de sub nas pe Romelu Lukaku lui Antonio Conte. Italianul s-a reorganizat repede și i-a transmis patronului Roman Abramovic că are neapărat nevoie de un atacant de clasă - astfel că Pierre-Emerick Aubameyang (foto: bvb.de) a devenit acum ținta numărul 1 pentru campioana Angliei. 

Acum, Conte are o nouă problemă - AC Milan îl vrea și ea pe starul Borussiei Dortmund! Presa din Anglie scrie însă că Chelsea e hotărâtă să ”distrugă” oferta italienilor, care au anunțat că sunt dispuși să plătească prețul cerut de nemți - 80 milioane de euro! Chelsea e pregătită să facă o ofertă de cel puțin 85 milioane euro pentru Aubameyang, jucător dorit și de alte mari echipe din Europa, în frunte cu Real Madrid, PSG, Bayern Munchen sau Barcelona. 

După ce a trecut pe la mai multe echipe de tineret, între care ASL L'Huisserie, Nisa, Laval, Rouen și Bastia, atacantul a ajuns în 2007 la Academia de tineret a lui Milan - dar nu i s-a oferit nicio șansă să ajungă în echipa mare. Astfel că el a fost împrumutat, pe rând, la Dijon, Lille, Monaco și St. Etienne.

St. Etienne l-a cumpărat definitiv în 2012 pe Aubameyang (foto: bvb.de) pentru 1,8 milioane de euro. În februarie 2012, el a marcat un hat-trick în meciul cu Lorient, reușită care l-a ajutat să termine pe locul 4 în topul golgheterilor din Ligue 1 în acel an, cu 16 reușite. Tot în acel sezon, după un meci cu Lyon el și-a încrustat pe ghete cristale Swarowski în valoare de 2800 de euro. 

A urmat în iulie 2013 transferul la Borussia Dortmund, clubul care a plătit pentru el 13 milioane de euro. S-a dovedit a fi o super-afacere, cota de piața a lui Aubameyang fiind acum de 65 milioane de euro! În sezonul trecut, atacantul de 28 de ani i-a luat fața starului de la Bayern, Lewandowski, și a terminat pe primul loc în topul golgheterilor din Bundesliga - cu 31 de goluri, cu unul mai mult decât a reușit atacantul polonez.  

Aubameyang, care a ajuns la 85 de goluri înscrise în 128 de partide pentru Dortmund, a devenit om de bază la naționala Gabonului, pentru care a marcat de 23 de ori în 55 de meciuri. AC Milan îl atrage în Italia cu un salariu anual de 8 milioane de euro - sumă care îl va face cel mai bine plătit jucător din Serie A! Chelsea contraatacă și Abramovic e dispus să-i dea un salariu de 10 milioane de euro pe an lui Aubameyang. Și Jurgen Klopp, fostul lui antrenor de la Dortmund, îl vrea pe golgheterul din Bundesliga, dar e puțin probabil ca Liverpool să concureze cu Chelsea și Milan pentru achiziționarea acestuia.  

Englezii se pregătesc să-l primească în Premier League pe Aubameyang și au făcut topul celor mai frumoase 10 goluri marcate de el...

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!