Conte face "piaţa" din Italia. Îl vrea pe Romagnoli, dar Milan cere o căruţă de bani

Antrenorul lui Chelsea, Antonio Conte şi-a făcut lista pentru "cumpărăturile" de iarnă. Fundaşul central Alessio Romagnoli e în capul listei. 55 de milioane de euro cere AC Milan pentru jucătorul în vârstă de 21 de ani, care e văzut de Antonio Conte omul ideal în apărare, lângă David Luiz. 

Englezii de la The Sun scriu că Chelsea îl urmăreşte încă din primăvara anului trecut pe Romagnoli, care nu a dus lipsă de oferte de când s-a transferat la Milan. Italienii au avut vara asta pe masă o ofertă de 40 de milioane de euro, dar au refuzat-o. Romagnoli nu a făcut parte din lotul Italiei la Euro 2016 - Conte l-a lăsat în afară şi a preferat să-i la Paris pe Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli și Leonardo Bonucci.

Jucătorul lui Milan a fost chemat la naţională de noul selecţioner Giampiero Ventura, care l-a folosit titular săptămâna trecută în meciul din preliminarii cu Spania, încheiat egal, 1-1. În absenţa titularului de pe post - Chiellini (suspendat), Romagnoli a făcut un joc de excepţie şi a fost declarat cel mai bun jucător al meciului. 

Antrenorul lui Milan, Vincenzo Montella ţine cu dinţii de jucătorul său şi le-a transmis şefilor echipei să facă tot posibilul să-l păstreze. Romagnoli a venit la Milan în august anul trecut, când Roma a renunţat la el pentru 25 de milioane de euro. 

 

Foto: corrieredellosport.it

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi