Confruntarea Mayweather vs McGregor, de aur pentru cazinourile din Nevada

Meciul secolului Floyd Mayweather vs Conor McGregor a reprezentat o mină de aur pentru casele de pariuri de peste Ocean. Dar câștiguri imense au realizat și cazinourile din Nevada, care cu ocazia meciului au înregistrat o creștere a veniturilor de 1.651%!! Afluența incredibilă de turiști din toate colțurile SUA (dar și din Europa) dornici să asiste la meciul secolului a însemnat sporirea incredibilă a afacerilor cazinourilor. 

Cifrele publicate vineri de Consiliul pentru controlul jocurilor de noroc din Nevada arată că operatorii de la cazinoul statului au generat venituri de 989,5 milioane dolari în august! Asta înseamnă o creștere de 14,9% față de aceeași lună a anului trecut.Cei de la calvinayre.com scriu că sloturile au reprezentat principala ”îndeletnicire” a jucătorilor în luna august - veniturile au săltat cu 5 procente, până la 624,7 milioane de dolari.

Jocurile de masă au consemnat și ele un reviriment: blackjack-ul a crescut cu 33,6% față de anul precedent (la 108,5 milioane de dolari), iar baccarat-ul cu 37,9%, până la 101,5 milioane de dolari. De fapt, toate jocurile de masă au înregistrat  creșteri, majoritatea beneficiind de câștiguri de două cifre în procente. Excepție a făcut pokerul, care a scăzut cu 5% (până la 11,5 milioane de dolari).

Activitatea a reprezentat o întoarcere la 180 de grade față de rezultatele din luna iulie, când doar craps-urile au înregistrat creșteri. Iar creșterea de 1.651% a însemnat 33,95 milioane de dolari, pe o rată a câștigului total de 11,3%. Suma reprezintă un nou record în Nevada pentru luna august.

Sume imense s-au învârtit în jurul meciului de box, iar mizele la casele de pariuri au fost undeva între 60 și 70 milioane de dolari. Cifrele au eclipsat mizele făcute pe Floyd Mayweather în 2015, la meciul pentru titlu împotriva lui Manny Pacquiao. Creșteri importante s-au înregistrat și la pariurile pe fotbal (6,6 milioane de dolari) și baseball  (8,6 milioane de dolari). 

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi