Conferința Afiliaților de la Berlin 2016 - ai întrebări pentru operatorii de pariuri? PariuriX le pune pentru tine!

bac-2016.png

Între 20 și 23 octombrie 2016 are loc Conferința Afiliaților de la Berlin, un eveniment la care vor participa reprezentanți de la foarte multe site-uri de gambling online cunoscute la nivel mondial (agenții de pariuri sportive, cazinouri, camere de poker), dar și afiliați din întreaga lume. 

La această conferință experți cu o vastă experiență în domeniul jocurilor de noroc, dar și în alte domenii relevante vor ține discursuri, iar reprezentanți ai caselor de pariuri și a altor tipuri de site-uri de gambling vor prezenta ultimele noutăți și inovații în domeniu. Pentru a fi la zi cu ultimele tendințe din domeniu și pentru a putea oferi utilizatorilor noștri cele mai bune servicii și cele mai consistente oferte exclusive, staff-ul PariuriX va fi și el prezent la Berlin pentru a lua parte la acest eveniment. 

Ținând cont că vom putea discuta direct cu reprezentanți ai agențiilor de pariuri (și vorbim de reprezentanți internaționali, nu doar aci pe România), aceasta este o oportunitate bună să le punem anumite întrebări pe care în alte condiții nu am avea posibilitatea să le adresăm. De aceea, dacă aveți vreo întrebare pentru un anumit operator, fie el licențiat sau nu, acum este momentul perfect să o puneți. O puteți posta mai jos, iar pe cele mai interesante le vom transmite mai departe. 

După conferință, și poate chiar și în timpul ei, vom prezenta pe site răspunsurile primite, dar și alte informații care considerăm că sunt interesante și relevante pentru pariori. Probabil nu vor participa chiar toate casele de pariuri online licențiate în România, dar sunt convins că cele mai importante nu vor lipsi. Din ce știu, cei de la Bet365 vor participa și ei, deci întrebările voastre pot fi și pentru aceștia. 

Așteptăm întrebările voastre, iar dacă vreți să aflați mai multe despre acest eveniment, puteți accesa site-ul oficial Berlin Affiliate Conference 2016

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi