Concursul Biletul Zilei a revenit la Pariurix! Vezi aici detalii!

Începând cu data de 1 februarie 2015, concursul "Biletul Zilei" revine pe Pariurix. Pagina concursului este deja funcțională astfel încât pe data de 31 ianuarie puteți testa această competiție, urmând ca de duminică ea să înceapă în mod oficial. Acesta este un concurs pe care PariuriX.com l-a organizat și în trecut, dar care a fost întrerupt pentru câteva luni. Acum datorită noului sponsor Sportingbet (deschide un cont acum) concursul se reia. 

Obiectivul este unul cât se poate de simplu. Trebuie să adăugați direct de pe site un bilet virtual care să conțină minim trei evenimente sportive și maxim zece care se dispută în aceeaşi zi. Pariorul care a publicat biletul cu cea mai mare cotă câștigătoare va primi un premiu în valoare de 40 RON. Premiul este oferit de agenția de pariuri online Sportingbet

sb.png

Acesta este un concus oferit zilnic astfel încât userii PariuriX.com vor câștiga lunar premii în valoare totală de 1.120 - 1.240 RON. Banii vor fi creditați în contul vostru Sportingbet și trebuie rulați de cinci ori pe cote de minim 1,5 înainte să puteți efectua o retragere. Bineînțeles că participarea este gratuită în ficare zi, dar trebuie să aveți un cont la Sportingbet pentru a putea participa.

Regulamentul complet al competiției poate fi citit AICI.

Biletul poate fi adăugat pe ACEASTĂ PAGINĂ sau accesând de pe site: Bilete - Concursul Biletul Zilei - Adaugă Bilet.

De asemenea există o secțiune și pe forum unde puteți discuta despre tot ce ține de acest concurs (AICI

Deschide și tu acum un cont la Sportingbet pentru a participa în concursul Biletul zilei! Bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi