CONCURS Steaua - Chelsea; castiga un tricou al campioanei Romaniei

Pentru duelul din aceasta seara dintre Steaua si Chelsea va propunem si un concurs pe langa articole interesante. Astfel puteti castiga un tricou al echipei Steaua Bucuresti daca intrati in articolul: Posturi TV care transmit live Steaua - Chelsea si ne lasati un comentariu prin care sa ne spuneti unde va veti uita voi la meci, impreuna cu scorul corect la pauza si la final. De asemenea daca nu doriti sa comentati pe site puteti sa intrati pe pagina de Facebook Pariurix.com si sa lasati un comentariu cu aceesi tema la poza respectiva.

pariurix.png

Se vor lua in considerare atat comentariile de la acest articol, cat si cele de pe pagina de Facebook.

Cei care au pronosticat scorul corect atat la pauza, cat si la final intra in tragerea la sorti pentru un tricou al echipei Steaua. Daca nimeni nu are o combinatie castigatoare atunci castigatorul va fi desemnat dintre cei care au pronosticat corect doar scorul final al partidei.

Exemplu de postare: Steaua - Chelsea 0:1 la pauza / 0:3 la final, la meci ma voi uita pe canalul DigiSport (nu se supara nimeni daca insa veti scrie mai mult si o parere personala despre joc.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi