Concurs de pronosticuri: premii 500 de ron până la final de lună

Momentul mult aşteptat a sosit! Cel mai mare concurs de pronosticuri din România a revenit. Momentan (luna aceasta) este doar versiune Beta, urmand ca de la 1 februarie 2016 să înceapă cu adevărat întrecerea pentru cei 6.000 RON oferiţi lună de lună, adică circa 15.000 de euro până la finalul anului 2016.

pariurix.png

În perioada 22-31 ianuarie 2016 organizăm un concurs de test, pentru a vedea dacă totul decurge bine şi pentru a evita problemele ulterioare. Chiar şi aşa vor exista premii. Astfel primii trei clasaţi la finalul celor zece zile de concurs vor împărţi 500 RON.

Premii: 500 RON cash

  • Locul 1: 250 RON
  • Locul 2: 150 RON
  • Locul 3: 100 RON

Sumele de mai sus vor fi acordate în Skrill.com.

Cum vă înregistraţi

Pentru a participa trebuie mai întâi să vă înscrieţi. Atunci când intraţi în secţiunea Adaugă pont (https://pariurix.com/ponturi-pariuri-sportive/adauga) vi se va cere mai întâi să completaţi datele conturilor avute la cei trei sponsori. La Unibet.ro şi sportingbet.ro treceţi ID-ul contului, iar la Netbet.ro scrieţi username-ul.

După aceea va fi necesar să postaţi un pronostic argumentat în minim 100 de cuvinte. Dacă argumentarea este corespunzătoare şi este scrisă corect gramatical veţi primi acceptul în concurs.

Vă recomand să citiţi regulamentul concursului de pronosticuri: https://pariurix.com/ponturi-pariuri-sportive/regulament. Toate regulile de acolo sunt valabile şi în luna ianuarie. Singura excepţie este reprezentată de numărul minim de pronosticuri. Pentru a putea primi premiul la întrecerea de luna aceastaîn vtrebuie să aveţi minim 10 pronosticuri valide.

După ce se va termina perioada de test, pe 1 februarie 2016, va începe concursul propiu-zis. Acela va avea premii de 6.000 RON în fiecare lună. Distribuţia pe locuri, dar şi modul în care sunt atribuite la casele de pariuri online (netbet.ro, sportingbet, unibet.ro) le găsiţi accesând link-ul precedent, cel cu regulamentul.

Dacă aveți întrebări sau probleme postaţi vă rog în subiectul: https://pariurix.com/discutii/concurs-de-pronosticuri-2016-premii-6000-ron-55901.html

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi