CONCURS: Câştigă trei tricouri originale ale Stelei oferite de Netbet!

După cum probabil ştiţi, casa de pariuri online Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015) este sponsor oficial al echipei FCSB. Din colaborarea aceasta au de câştigat nu numai cele două părţi, ci şi pariorii. În trecut v-am oferit în dese rânduri invitaţii gratuite la meciurile de pe Naţional Arena disputate de Steaua.

Câștigă un triocu semnat de Tade, Hamroun sau Kharja

Toți cei care își deschid un cont la netbet.ro de pe link-ul https://pariurix.com/links/netbet.php și pariază minim 20 de lei până la finalul lunii, vor participa la tragerea la sorți și vor putea câștiga unul din cele 3 tricouri originale ale Stelei, fiecare cu autograful unui jucător (Tade, Hamroun şi Kharja).

tricouri-steaua.jpg

Toți pariorii care au cont de pe site-ul pariurix.com și plasează pariuri de minim 20 de lei până la sfârșitul lunii, intră într-o tragere la sorţi organizată în data de 3 februarie 2016, tragere la sorţi care va stabili câştigătorii premiilor.

Câștigătorii vor fi contactați de către reprezentanții NetBet pentru a discuta detaliile despre înmânarea premiului. Pe scurt, ai cont de pe pariurix.com, faci pariuri de minim 20 de ron până la sfârșitul lunii ianuarie și aștepți să fii contactat pentru a primi premiul (dacă ești câștigător).

300 de RON exclusiv prin PariuriX.com

Netbet.ro oferă un bonus exclusiv la prima depunere dacă vă înregistraţi de pe PariuriX.com: 100% până la 300 RON, în loc de 50% până la 200 RON cât este valoarea standard. Detalii aici.

De asemenea ţineţi cont că Netbet este una dintre puținele case de pariuri online care vă oferă bonus pentru primul de pe mobil, dar şi singura la care aveţi bonus la reîncărcare (promoţia CASHOUT).

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi