CONCURS! Câştigă patru bilete (duble) la meciul Steaua - Poli Timişoara!

PariuriX.com este partener Netbet.com, iar casa de pariuri are încheiat un contract de sponsorizare cu Steaua Bucureşti, astfel s-a ajuns în situaţia ca site-ul nostru să vă ofere posibilitatea de a urmări GRATUIT meciurile campioanei României direct de pe Naţional Arena. Nu oricum, chiar de la lojă!

Înregistrează-te ACUM la Netbet şi joi poţi urmări meciul Stelei lângă Becali!

concurs.jpg

Steaua Bucureşti şi ACS Poli Timişoara se vor întâlni joi de la ora 21:00 pe Naţional Arena într-un meci care contează pentru sferturile de finală din Cupa Ligii. Pentru a vedea meciul direct de pe stadion alături de un prieten nu trebuie să faci mare lucru.

Plasează un pariu de de minim 50 RON, pe orice meci(uri), până miercuri la ora 17:00 şi intri în extragerea pentru un bilet (de două persoane, poţi lua un amic cu tine) la lojă, la parter. Şi asta nu este tot; pariază minim 100 RON în aceleaşi condiţii şi te califici pentru extragerea câştigătorului unui bilet dublu la Loja VIP, la etajul 2. Câştigătorul acestui bilet alături de persoana care-l va însoţi se va bucura de catering inclus.

La extragerea de mai sus participă toţi clienţii Netbet.com, indiferent de modul în care şi-au deschis contul, cu condiţia să respecte condiţiile de plasare a pariurilor.

PariuriX.com, site-ul de pariuri sportive numărul 1din România, a ajuns la o înţelegere specială cu Netbet.com pentru a oferi aceleaşi premii enumerate mai sus (două bilete duble la loje), în aceleaşi condiţii. Diferenţa? În această extragere intră doar participanţii care şi-au deschis cont la Netbet accesând link-urile şi bannerele de pe site-ul nostru. Aşadar dacă te-ai înregistrat la Netbet de pe PariuriX ai patru şanse de a ajunge joi seară pe Naţional Arena.

Câştigătorii vor fi anunţaţi joi dimineaţă!

Împreună cu Netbet.com mai oferim şi un bonus nou clienţilor înregistraţi de pe linkurile noastre. Bonusul standard (oferit clienţilor care deschid cont în oricare alt mod) este de 50% până la 200 RON, în timp ce bonusul special oferit dacă deschizi contul accesând linkul netbet.com este de 100% până la 200 RON. Dacă n-ai cont sfatul meu este să-ţi deschizi de pe linkurile din acest articol şi să depui 100 RON pe care să-i pariezi apoi pe orice bilet doreşti, până miercuri la ora 17:00. Astfel ai şansa să câştigi biletul, vei primi garantat 100 RON bonus şi vei intra în extragerea specială care te poate duce la doar câţiva metri de Gigi Becali. ATENŢIE! Citeşte acest articol înainte de a-ţi deschide, pentru a vedea cum beneficiezi de bonusul special!

Recomandarea mea este să-ţi deschizi cont la netbet.com accesând linkurile de pe PariuriX deoarece pe viitor vom mai organiza astfel de concursuri exclusive. Nu pierzi nmic! Fie că deschizi cont normal, fie că deschizi de pe netbet.com tot la fel vei putea paria, depune, retrage etc. În schimb te vei bucura de bonusul exclusiv şi de promoţiile speciale oferite de cel mai bun site de pariuri sportive din România!

Nu uita să dai link-ul https://pariurix.com/links/netbet.php şi prietenilor tăi care vor să se înregistreze la casa de pariuri care este partenera campioanei României la fotbal!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi