O nouă metodă de calificare la Unibet Open Bucureşti, cel mai mare turneu de poker din România! Avantajele

start-unibet-open.jpg

Cei care vor să concureze pentru un bilet de intrare la Unibet Open București 2016 vor putea acum lupta și la turneele de calificare "Seat Only". Acestea le vor oferi posibilitatea să câştige buy-in-uri de 1100 de euro pentru Main Eventul programat la începutul luii decembrie, în Capitală.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A ÎŢI TESTA ABILITĂŢILE LA MASA DE JOC!

Bucureştiul va fi gazda, în perioada 1-4 decembrie 2016, a ultimei etape a circuitului de poker Unibet Open. Premiile vor fi fantastice, 500.000 euro reprezentând suma garantată doar pentru Main Event.

În luna cadourilor, capitala României se poate mândri cu turneul de sfârşit de sezon din cadrul circuitului Unibet Open: la Bucureşti o să aibă loc un eveniment unic pentru lumea pokerului de la noi. 800 de jucători (numărul maxim admis) se vor lupta pentru jumătate de milion de euro. Sateliții sunt deja în plină desfășurare în softul online Unibet Poker, iar de mai puțin de o săptămână poți lupta pentru două variante de calificare.

Dacă până acum se ofereau pachete de 2.000€ pentru eveniment (acestea includeau, pe lângă buy-in-ul propriu-zis, cazare și bani de cheltuială), de acum jucătorii români au și alte variante mult mai convenabile de a ajunge la turneul sfârșitului de an. Concret, ei pot intra pe platforma Unibet Poker și concura în turneele de calificare "Seat-Only", care oferă doar biletul de intrare în Main Event.

 

satelit-unibet-open-bucuresti-550x520.jpg

 

Avantaje

Acești sateliți sunt deschiși doar românilor și prezintă mai multe avantaje. În primul rând, buy-in-ul este mai mic, oferindu-ți șansa să participi la mai multe turnee și să îți maximizezi șansele de calificare. Există și sateliți cu buy-in-uri mai mari, iar aceştia au marele atu că oferă mai multe tichete de calificare la evenimentul de peste o lună și câteva zile.

Alt privilegiu de care te vei bucura la aceste turnee de calificare are în vedere structura lentă a blindurilor. Astfel, norocul are un impact foarte mic, în condițiile în care fiecare nivel durează 10 minute, iar stack-ul inițial este de 3000 de fise. Primele blinduri sunt 15/30, aşa că vei avea suficient timp să crești "sănătos" și nu vei fi pus în poziția de a împinge all-in ca urmare a ritmului alert în care cresc blindurile.

Frumusețea acestor sateliți de calificare e că necesită o investiție minimă: poți pleca de la un singur euro băgat și, prin calificiarea succesivă la sateliți de valoare superioară, să ajungi să te lupți cu șanse reale pentru un buy-in (tichet) la Main Event.

 

Încă o variantă de calificare


Evenimentul Unibet Open se va desfășura în două locații. Astfel, în perioada 27-29 noiembrie, All-In Poker Club București va găzdui Unibet Warm-Up (bd. I.C. Brătianu, nr. 29-33, în magazinul Cocor, etajul 4). Acolo vor fi mai mulți sateliți cu zeci de tichete garantate în premii. Cei care nu obțin biletele de calificare de pe net, pot juca ( buy-in de 150 € + 20 €) pentru mult râvnitul bilet de la Marriot (locaţia în care se va desfăşura Main Event-ul). Vor fi 30 de tichete garantate, câte 10 pentru fiecare dintre zilele 27, 28 și 29 noiembrie. Cei care reușesc să câștige mai multe bilete au varianta să îl transforme pe cel de-al doilea în cash (primesc suma aferentă, adică 1100 euro) sau pot să îl ofere către un prieten pasionat de hold'em. La aceşti sateliţi, stack-ul de început este de 12.000 de fise, iar timpul fiecărui nivel de blinduri este de 20 de minute.

Pentru mai multe detalii despre marele eveniment, dar şi despre metodele de calificare la el intră pe pagina oficială a turneului: www.unibetopen.com.

Operator licenţiat în Romania, Unibet are o cameră de poker care a devenit faimoasă printre jucătorii recreaţionali din ţara noastră. Unibet a devenit în ultima perioadă locul preferat de gaming online, deţinând singura secţiune de poker care a înregistrat creşteri de trafic în ultimul an.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi