Share

Pariul pentru Concordia Chiajna - ACS Poli Timișoara, meci din prima etapă a Ligii 1

Ponturi Liga 1

Cota: 2.00

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

15 Iul 2017 00:38 2,5k 0
Logo Concordia Chiajna
Logo ACS Poli Timișoara
Concordia Chiajna
ACS Poli Timișoara
VS
18:30 15 Iulie 2017
Liga 1

Analiză și informații pentru Concordia Chiajna v ACS Poli Timișoara

Concordia Chiajna

Vulturii ilfoveni se pregătesc de un nou start în Liga 1 și speră să nu mai aibă emoțiile din sezonul precedent, când s-au salva de la retrogradare în ultima rundă. Dan Alexa nu a avut la dispoziție vreun buget de achiziții, dar au venit jucători cu experiență în prima ligă și care o pot ajuta pe Concordia. Portarul Caparco, fundașul stânga Bucurică, revenit de la Craiova, doi centrali, Zeba și Tipuric, mijlocașii Caballe, Vasile Gheorghe, Romario Kortzorg. Singurul compartiment unde nu au fost aduși jucători este atacul, unde Ciobanu, Pena și Răducanu își vor împărți minutele. Chiajna a avut un joc poticnit, urât în playout, dar, o dată cu aceste veniri, cred că jocul se poate schimba. Mă refer la mijlocul terenului, unde Vasile Gheorghe și Kortzorg pot da o altă față echipei. Pe teren propriu, Chiajna este o nucă tare și speră să plece cu dreptul în noul sezon, mai ales că întâlnește o fostă colegă de suferință.

Bălgrădean - Feussi, Albu, Tipuric, Bucurică - Grădinaru, Raul Costin, Caballe, Kortzorg - Pena, Cristescu

ACS Poli Timișoara

Echipa pregătită de Ionuț Popa se pregătește să atace noul sezon cu toate pânzele sus, deși sunt probleme cu banii de la bugetul local. Primăria nu vrea să aloce deocamdată fonduri, iar jucătorii se plâng că nu și-au luat banii. Totuși, ne-am obișnuit cu aceste văicăreli ale bănățenilor, de aceea le vom ignora. Ce este cert, lotul este unul mult mai bun decât cel din sezonul precedent. Au venit jucători experimentați și care au arătat că au valoare. Crețu și Munteanu de la Mediaș, Vașvari de la Botoșani, Țigănașu de la Iași, Bud de la CFR și Melinte de la Chiajna. Poli începe campionatul de la zero, fără vreo penalizare și vor să impresioneze de la primul meci. Mailat va fi jucătorul U21, un fotbalist care s-a remarcat pe finalul sezonului precedent și căruia i se va da mai multă încredere acum.

Straton - Crețu, Melinte, Cânu, Țigănașu - Artean, Vașvari - Munteanu, Croitoru, Mailat - Bud

 

PROMOȚII ROMÂNIA LIGA 1 PENTRU CLIENȚII NOI

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIE JUVENTUS SAU VICTORIE DINAMO LA O COTĂ MĂRITĂ DE 10.00!

 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE O VICTORIE A FCSB-ULUI CU VOLUNTARI LA O COTĂ MĂRITĂ DE 5.00!

 

PROMOȚII ROMÂNIA LIGA 1 PENTRU TOȚI CLIENȚII

Regulamentul promoțiilor poate fi găsit AICI

Pont recomandat Concordia Chiajna VS ACS Poli Timișoara

Greu de anticipat un rezultat în acest meci, de aceea m-am îndreptat spre un pariu pe cornere. Terenul la Chiajna este unul destul de mic, de aceea se ajunge destul de ușor la poarta adversă. Ambele echipe au fundași laterali care ajută mult atacul și vor veni cu centrări în careu. Sunt două echipe care mizează mult pe fazele fixe, care de multe ori le-au scos la liman în sezonul precedent. Văd un meci de luptă, fără ca o echipă să-și impună jocul, două formații care vor încerca să atace mult pe flanc, de aceea așteptăm și multe cornere.

Pont pariuri: Peste 9,5 cornere

Miza: 7/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 4

100%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

21

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici