Conceicao pleacă, Ganea - în joc de glezne! Gordillo va fi noul preşedinte al CFR-ului

Luxemburghezii nu doar că şi-au depăşit condiţia în dubla cu CFR Cluj (după care au scris istorie), dar au reuşit şi să schimbe antrenorul campioanei României - al doilea într-o lună! După a doua înfrângere ruşinoasă în faţa celor de la Dudelange, Antonio Conceicao i-a anunţat pe şefii clubului că pleacă. Portughezul va mai sta pe bancă doar la meciul din această etapă cu Viitorul.

În acest moment, sunt vehiculate patru nume pentru a-i lua locul portughezului pe banca ardelenilor - Ionel Ganea, Ionuț Chirilă, Vasile Miriuţă și Eugen Trică. Sport.ro scrie că favorit să-l înlocuiască pe Conceicao (foto: Mircea Roşca / Sportpictures.eu) este Ganea.

"Eu vă spun sincer că mă simt rușinat, dar așa este fotbalul până la urmă. Trebuie să avem demnitatea de a înfrunta realitatea pe care o avem în acest moment. Și eu sunt responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat și înțeleg și atitudinea suporterilor. Eu am venit la club într-o situație dificilă. Echipa a jucat din trei în trei zile. În acest timp am pierdut unii jucători, jucători importanți, fundamentali în echipă, iar acest lucru mi-a limitat opțiunile" a spus Toni Conceicao după înfrângerea cu Dudelange. 

Prosport scrie că finanţatorul Neluţ Varga a decis să numească un străin la conducerea clubului! Rafael Gordillo (foto: as.com) a sosit deja la Cluj şi va fi instalat în funcţia de preşedinte al clubului, unde se pare că va rămâne şi Iuliu Mureşan.

În vârstă de 61 de ani, Gordillo a fost preşedinte ultima dată la Betis Sevilla, club pentru care a şi jucat. Lumea îl ştie mai mult, însă, de pe vremea în care evolua la Real Madrid - grupare alături de care a câştigat cinci titluri de campion în Primera şi o cupă UEFA. A fost şi internaţional spaniol şi a jucat la două Campionate Mondiale şi trei turnee finale europene, între 1982 şi 1988.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi