Infografic Euro 2016 va crește numărul pariorilor care joacă la pariuri online

Vă prezentăm un infografic pentru Euro 2016 care ilustrează destul de clar interesul pentru marile competiții de fotbal la nivel internațional. A mai rămas destul de puţin timp până la cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului. Campionatul European de fotbal 2016 va avea pentru prima dată în istorie 24 de echipe. Acestea se vor înfrunta pe zece stadioane din nouă oraşe franceze între 10 iunie şi 10 iulie.

euro-2016.jpg

Va fi un turneu important pentru întreaga industrie a fotbalului, dar fără îndoială şi pentru fani. Statisticile furnizate de către Optimove arată că cel puţin 150 de milioane de oameni vor urmări live fiecare meci de la EURO 2016, iar cel puţin 2.5 milioane se vor afla în tribunele din Franţa. Directorul companiei amintite anterior a notat că pe durata unui turneu precum cel la care anul acesta este prezentă şi echipa României numărul pariorilor creşte cu 80% comparativ cu sezonul normal.

BONUSURI ȘI PROMOȚII DE NEEGALAT PENTRU EURO 2016

De acest lucru sunt conştienti şi reprezentanţii caselor de pariuri, motiv pentru care în mod cert pe durata competiţiei din Franţa vom avea parte de bonusuri şi promoţii foarte atractive. Deja unii operatori au început "să se mişte", iar Netbet dublează primele cinci depuneri până la 1.500 RON. Un cont deschis acum accesând linkul netbet.ro îţi va aduce prin urmare bani în plus cu care să joci pariuri în următoarea perioadă. Sportingbet pune la bătaie premii de 2.000.000 RON la EuroExpert, iar dacă în uvertura competiţiei oferă astfel de premii ne putem închipui ce ne va aştepta pe durata turneului final.

Directorul Optimove, Moshi Demri, a mai spus CĂpentru casele de pariuri pe internet nu va fi dificil să aducă jucători activi pe durata competiţiei, ci să-i păstreze activi şi după finala din data de 10 iulie. În acest context va fi interesant de urmărit cu ce vor veni operatorii după competiţia din Hexagon.

INFOGRAFIC EURO 2016 OPTIMOVE

 Vă prezint în continuare cele mai interesante aspecte prezentate în acest infografic.

  • 2.5 milioane de fani sunt aşteptaţi pe stadioanele unde vor avea meciuri la turneul final
  • un bilion de euro este suma preconizată că va fi consumată de fani în Franţa
  • 25 de euro costă (sau cel puţin a costat) cel mai ieftin bilet la un joc de la turneul final
  • 895 de euro este cel mai scump tichet.
  • 150 de milioane de oameni sunt aşteptaţi să vizioneze fiecare meci live
  • 8.1 bilioane de persoane au urmărit la TV meciuri de la EURO 2012
  • 230 este numărul de ţări care vor transmite partide de la CE 2016.
  • în luna iunie, cea în care are loc mare parte din turneu, numărul de pariuri pe fotbal este aproape dublu comparativ cu luna mai
  • numărul jucătorilor care depun pentru prima dată este în iunie mai mult decât dublu decât lunile următoare din an
  • în lunile iunie când au loc turnee finale creşte considerabil şi numărul celor care încearcă jocuri de casino sau poker

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi