Competiția Poker Jumbo - vezi cum poți câștiga sute sau mii de dolari cu doar 10 cenți zilnic!

Poker Jumbo este o competiție de poker organizată de Paradise Poker, care este camera de poker a celor de la Sportingbet (deschide un cont acum!). Această competiție are loc în fiecare lună și la ea puteți câștiga o parte dintr-un premiu total de peste 25,000$, investind sume modice de câțiva cenți în fiecare zi! Sunt două moduri de a câștiga bani în această competiție după cum urmează:

poker-jumbo.png

Turnee zilnice
În fiecare zi de marți până duminică are loc un turneu Poker Jumbo la ora 21:00 unde taxa de intrare este de doar 10 cenți, iar potul total este de 750$. Ca raport taxă de inscriere/premiu este puțin probabil că veți găsi un turneu mai atractiv la o altă cameră de poker.

Tot la ora 21:00 are loc turneul și lunea, doar că atunci înscrierea este gratuită (poate participa oricine, chiar și cei care n-au efectuat vreodată vreo depunere la Paradise Poker).

Astfel, în luna noiembrie avem parte de patru turnee cu înscriere gratuită și premii de 300$, dar și de 26 de turnee unde premiul la fiecare turneu este de 750$. Asta înseamnă din start că puteţi concura pentru un fond total de premiere de 20.700$ plătind taxe de înscriere în valoare totală de doar 2,6$ în decurs de o lună!

Astăzi, luni 3 noiembrie 2014, puteți participa în mod gratuit în turneul Poker Jumbo cu începere de la ora 21:00! Joacă acum!

program-poker-jumbo.png

Clasament lunar
Pe lângă banii acumulați la fiecare turneu, primiți și puncte. Câștigătorul unui turneu ia 500 puncte, iar pentru fiecare loc inferior ocupat, primiți cu un punct mai puțin decât jucătorul clasat în fața voastră. De exemplu locul 11 vă aduce 490 puncte. Cei zece jucători ajunși la masa finală primesc și un punctaj bonus de 60-150 puncte (locul 1 ia 150 puncte, locul 2 ia 140 puncte etc).

puncte-poker-jumbo.png
Nu trebuie să vă jucați la toate turneele pentru a putea ocupa un loc fruntaș în clasamentul lunar. Sunt luate în considerare doar cele mai bune zece punctaje ale voastre în decurs de o lună calendaristică.
Jucătorii care ocupă primele 100 de locuri în acest clasament împart între ei suma de 5,000$! Locul 1 ia 1,000$.

Cât de mult se poate câștiga din astfel de turnee?
Pentru a vă demonstra cât de profitabile pot fi aceste turnee, vă prezentăm topul cu cei mai profitabili jucători Poker Jumbo de până acum. Și nu uitați că taxa de înscriere este de doar 10 cenți. Jucătorul de pe primul loc a câștigat aproape 3,000$ din 144 turnee, ceea ce înseamnă o investiție totală de maxim 14.4$ în taxe de înscriere. Desigur, se mai adaugă banii investiți pe rebuy-uri și addon-uri, dar indiferent cât de mult ar fi investit în acestea este mai mult decât evident că a fost o afacere foarte profitabilă.

 castiguri-poker-jumbo.png

Cum joc și eu în turneele Poker Jumbo?

  • Întâi îți deschizi un cont la Sportingbet dacă nu ai deja unul (deschide un cont acum). 
  • Dai click pe "Descărcare" pentru a downloada aplicațía Paradise Poker și apoi o instalezi. Alternativ, te poți juca și direct din browser prin opțiunea "Joc instant".
  • Te loghezi în aplicație utilizând userul și parola contului de la Sportingbet, și apoi va trebui să îți alegi un pseudonim. În acest moment, fondurile disponibile în contul Sportingbet vor fi disponibile automat și în Paradise Poker fără a fi necesar să faci vreun transfer.
  • Intri în secţiunea "Turnee programate" iar acolo vei găsi turneele Jumbo Poker. Înregistrarea este deschisă cu 24 de ore înainte de startul turneului respectiv.

Concluzie
Cum puteți vedea, taxele de înscriere sunt foarte mici iar premiile foarte mari, astfel încât nu prea aveți ce pierde. Luna de abia a început astfel încât aveți toate șansele să câștigați o sumă mare de bani în această competiție.

Deschideți-vă un cont acum și beneficiați de un bonus de până la 1,000$ la prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi