Comparație top 5 case de pariuri online: cote, ofertă sportivă și promoții la West Ham vs Astra

În această seară cu începere de la ora 21:45 are loc un meci foarte important pentru fotbalul românesc: West Ham vs Astra. La Giurgiu cele două echipe au remizat 1:1, și deși londonezii sunt favoriți, elevii lui Șumudică păstrează șanse reale de calificare în grupele Europa League.

Sunt convins că sunt mulți cei care vor să parieze pe acest meci, motiv pentru care m-am uitat peste oferta celor mai buni operatori licențiați pentru a vedea cine are o ofertă mai atractivă. Am comparat cote și oferta de pariere, m-am uitat să văd dacă sunt oferite promoții, iar în cele ce urmează îți voi arăta ce concluzii am tras.

Pentru a nu mă complica prea tare am luat în considerare doar cele mai bune cinci case de pariuri online: unibet.ro, netbet.ro, sportingbet.ro, betano.com și efortuna.ro.

 

Cote oferite la West Ham vs Astra Giurgiu

Cote 1x2

 tabel-1.png

La acest meci Betano vine cu promoția ”Marjă 0%”, promoție prin care oferă un payout de 100% la opțiunea 1x2. De aceea aici vei găsi cele mai mari cote pentru fiecare din cele trei opțiuni de pariere (victorie West Ham, remiză, victorie Astra).

Cote peste / sub 2.5 goluri

tabel-2.png

De data aceasta cel mai mare payout este la Unibet, care are și cea mai mare cotă pentru minim 3 goluri. Betano are cea mai mare cotă la sub 2.5 goluri, dar totuși trebuie precizat că aceste cote sunt într-o schimbare continuă, astfel încât până la ora jocului mai pot apărea destule modificări.

Cine se califică

tabel-3.png

Un alt pariu foarte popular la acest meci este pe echipa care se califică. Betano oferă o cotă foarte tentantă pentru calificarea Astrei (8.50), dar dacă vrei să mergi pe mâna ”ciocanarilor”, atunci ar trebui să optezi pentru altă casă de pariuri pentru că la Betano găsești cea mai mică cotă. Recomand Fortuna sau Netbet, ambele oferind o cotă de 1.12. Din nou, mai pot apărea schimbări până la ora jocului.

Vezi pontul lui Florin Caramavrov la acest joc: https://pariurix.com/pontul-lui-caramavrov-la-west-ham-astra-echipa-lui-sumudica-impotenta-in-deplasari.html

 

Opțiuni de pariere

tabel-cu-optiuni.png

Betano oferă cele mai multe opțiuni de pariere la acest meci, dar numărul poate fi irelevant dacă lipsește diversitatea. Orice agenție oferă opțiunile principale, dar mă interesează să văd unde găsesc și alte pariuri în afară de cele pe goluri, câștigător, echipe sau reprize. Vreau să pot paria pe cât mai multe evenimente diferite din meci, care să nu aibă legătură neapărat cu rezultatul final sau cu numărul de goluri înscrise.

  • netbet.ro (D.1279 /29.06.2016) - deși la prima vedere pare că nu oferă la fel de multe opțiuni ca ceilalți operatori, trebuie remarcată diversitatea de pariuri. Pe lângă faptul că poți paria pe toate opțiunile trecute în tabel, mai sunt oferite și pariuri pe autogoluri, penalty-uri și multe altele.
  • unibet.ro (D. 2164/28.08.2015) - este singura agenție alături de Netbet acoperă toate cele cinci tipuri de pariuri pe care le-am căutat (handicapuri asiatice, handicapuri europene, marcatori, cornere și cartonașe), deci este de apreciat diversitatea ofertei
  • betano.com (D. 3311/ 18.12.2015) - un mare minus îl reprezintă lipsa handicapurilor asiatice, iar marele plus este dat de pariurile pe marcatori. Nu doar că poți paria pe cine marchează, ci poți paria pe duble, hattrick-uri, primul gol sau ultimul gol, doar Netbet mai având o astfel de ofertă la acest meci (are și Unibet, dar fără duble și hattrick-uri).
  • efortuna.ro (D. 2159/28.08.2015) - din păcate nu sunt oferite pariuri pe marcatori și cartonașe, dar per total oferta este destul de bună.
  • sportingbet.ro (D. 2163/28.08.2015) - oferta acoperă toate opțiunile principale de pariere și nu numai, dar diversitatea lasă un pic de dorit. Nu vei găsi pariuri pe cornere, cartonașe sau marcatori.

 

Promoții oferite pe acest meci

  • Așa cum am spus mai sus, Betano oferă promoția ”Marjă 0%” pe opțiunea 1x2, ceea ce înseamnă că beneficiezi de un payout de 100%. Tot aici am mai găsit o ofertă interesantă. Pune un pariu de tipul Scor Corect, iar dacă acesta este pierzător primești miza înapoi cu condiția ca meciul să se termine 0:0. 
  • La Sportingbet am găsit de asemenea o promoție de care merită să profiți: ”Meciul zilei”. Pariezi 2RON pe opțiunea Scor Corect și vei primi șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst indiferent de rezultatul final al jocului.
  • Netbet vine cu o cotă specială pentru pariul ”West Ham să câștige la zero”. În mod normal cota pentru această opțiune ar fi trebuit să fie de 2.05, dar primești în schimb o cotă mărită de 3.05. Regulamentul promoției poate fi găsit aici: https://pariurix.com/cote-marite-oferite-de-netbet-in-preliminariile-ligii-campionilor-si-europa-league.html
  • Asigurarea 90+ de la Unibet este și ea o promoție interesantă de pe urma căreia poți profita. Plasează un pariu de tipul Scor corect, Pauză/Final, Primul marcator sau Ultimul marcator pe o miză de 25 - 200RON, iar dacă pariul este pierzător vei primi înapoi suma pariată cu condiția să se marchează un gol după minutul 90 (fără prelungiri și penalty-uri).

Fiecare din agențiile prezentate mai sus vine cu câte ceva interesant la acest meci, ceea ce nu este de mirare ținând cont că am ales cei mai buni 5 operatori licențiați. Tu unde pariezi pe meciul West Ham vs Astra? Nu ezita să dai un reply mai jos!

 

Ofertã bunã = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandatã de PariuriX.com

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi