Comparație cote Betano vs Netbet vs Unibet vs Sportingbet

Comparație cote Betano vs Netbet vs Unibet vs Sportingbet; care agenție stă mai bine? În acest moment Unibet, Netbet și Sportingbet sunt casele de pariuri online preferate de cei mai mulți români, dar supremația lor este amenințată de Betano (D. 3311/ 18.12.2015), un nume nou pe piața jocurilor de noroc din România dar care a intrat destul de puternic. Nu este nici un dubiu că Betano (vezi aici site-ul agenţiei) iese în evidență prin oferta sportivă, serviciul de transmisii live și aplicația pentru mobil, dar se ridică la nivelul concurenței și când vine vorba de cote? Am făcut un test pentru a afla.

Am ales șapte meciuri de fotbal de la Campionatul European de Fotbal din Franța și am adăugat pe un bilet aceleași șapte pronosticuri la fiecare casă de pariuri online în parte. Prima dată am mers pe mâna favoriților, iar în final rezultatele arată cam așa:

betano-vs-netbet-1.png

sportingbet-vs-unibet-2a.png

  • Unibet: cotă 68,43
  • Betano: cotă 67,98
  • Netbet: cotă 62,67
  • Sportingbet: cotă 55, 11

Cea mai mare cotă acumulată este la Unibet, dar nici Betano nu stă rău. Dacă pariez la fiecare agenție câte 10 RON, atunci câștigurile vor arăta astfel:

Diferența de 5RON între Unibet și Betano este mică și aș alege cu încredere oricare din aceste două agenții pentru a juca biletul de mai sus. În schimb n-aș juca biletul la Sportingbet, mai ales acum că am aflat că el mi-ar aduce câștiguri cu 130 RON mai mici decât la concurență.

Am făcut și un al doilea experiment, iar de data aceasta am mers pe aceleași meciuri, dar pe pronosticuri opuse, adică pe victorii ale outsiderilor. Deoarece cotele sunt destul de mari am ales o miză de doar 2 RON, iar rezultatele arată cam așa:

betano-vs-netbet-2a.png

sportingbet-vs-unibet-2a.png

Cotele finale obținute sunt cel puțin fanteziste și oriunde aș juca biletul n-aș visa vreodată ca el să fie câștigător, dar chiar și așa rezultatele sunt un punct bun de reper pentru a vedea cine oferă cote mai bune pe echipele cu șansa a doua.

În continuare Unibet stă cel mai bine, iar Sportingbet cel mai rău, celelalte două agenții inversând locurile.

Testul meu poate fi util pentru a-ți face o părere generală, dar este departe de a fi concludent. Cotele diferă în funcție de eveniment, tip de pariu sau sport, astfel încât pot fi pariuri unde Sportingbet să stea mai bine decât agențiile concurente. Singurul fel în care aș fi putut face o comparație corectă ar fi fost dacă aveam acces la un software care să contorizeze payout-urile de la toate pariurile oferite pe un anumit interval de timp (să spunem o lună). Există astfel de aplicații care fac calcule pentru Unibet și Sportingbet, dar nu există pentru Netbet și Betano. Oricum la prima vedere pot spune că Betano a făcut față cu brio testului meu.

 

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi