Compania Yahoo a intrat în domeniul pariurilor online!

Având probleme cu veniturile din publicitate, gigantul Yahoo. Inc a fost forţat să gândească o nouă strategie profitabilă pe termen lung şi se pare că a găsit o primă soluţie. A lansat pe piaţă Yahoo Sports Daily Fantasy, un serviciu de pariere care are ca prim scop atragerea cât mai multor persoane.

Yahoo lansase de ceva timp aplicaţia Fantasy Sports, care a fost un real succes şi care este folosită de peste 56 milioane de oameni din SUA şi Canada. Compania încearcă să treacă la niveul următor şi oferă posibilitatea utilizatorilor să concureze între ei pe bani reali, intrând astfel în industria pariurilor online. Pentru început se poate paria pe MLB şi NFL, urmând ca în viitor să introducă NBA şi NHL. Din sumele pariate de jucători Yahoo va păstra aproximativ 10%.

Pariază de pe mobil la această casă de pariuri online!

09yahoo-web1-master675.jpg

Trebuie precizat că jocurile “Fantasy” oferă participanţilor ocazia de a-şi crea propriile echipe cu care să concureze între ei, bazându-se pe performanţele obţinute de jucătorii reali din sporturile oferite. Intrarea într-un turneu costă între 1$ şi 250$, iar premiul maxim poate ajunge până la 50.000$. Jucătorii pot depune acum până la 600$ zilnic prin PayPal sau card de credit şi deja s-a înregistrat un câştig destul de mare  10.000$ la un turneu de baseball.

Yahoo este totuşi în urmă cu tehnologia în domeniul pariurilor online şi ar trebui să investească în acest sector circa 100 milioane de dolari.

Yahoo are cu siguranță resursele necesare pentru a trece la acest nivel, dar deocamdată nu este clar pentru mine dacă managementul este dispus să se angajeze într-o astfel de investiţie.Adam Krejcik, managing director Eilers Research.

Gigantul american profită în acest fel de relaxarea din ultimul timp a legislaţiei americane în domeniul jocurilor de noroc, iar aplicaţia Yahoo Sports Daily Fantasy este disponibilă în aproape toate statele din SUA, cu excepţia Arizona, Iowa, Louisiana, Montana şi Washington, unde nu este acceptat niciun fel de activitate de pariere. 

Nu văd niciun motiv să avem probleme din acest punct de vedere. Produsul nostru se bazează exclusiv pe abilităţile utilizatorului şi nu este un joc de noroc.Marissa Mayer, Yahoo CEO

Rămâne de văzut dacă noul produs lansat pe piaţă va aduce încasările scontate şi se aşteaptă cu nerăbdare primul bilanţ contabil în acest sesn. Totuşi, o problemă pe termen lung ar putea deveni încercarea clienţilor de a folosi conturile pentru activităţi ilegale, însă compania spune că va monitoriza îndeaproape fiecare cont de utilizator pentru a preveni astfel de lucruri.

Noi încurajăm oamenii să parieze responsabil.Marissa Mayer, Yahoo CEO

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi