Comisia de Disciplină a FRF va anunța astăzi decizia în "cazul Rapid". Lichidatorul judiciar, Aurel Brihac, nu-i mai dă nicio șansă Rapidului!

Lichidatorul judiciar al Rapidului face lumină în cazul Rapid! Aurel Brihac a explicat într-un interviu acordat ProSport de ce nu poate semna cererea de înscriere în Liga 1 a echipei aflate în faliment. Pe scurt, prin mandatul primit de la judecătorul sindic pe 13 iunie îi este interzis să angajeze noi cheltuieli și datorii și nu are voie nici să repună în funcțiune societatea.

În tot acest timp, patronul echipei Valerii Moraru nu a virat niciun leu în contul clubului, așa cum a declarat că va face ca să salveze echipa. Cu 170 de mii de lei lunar ar fi crescut datoria Rapidului către ANAF. Brihac a spus că șefii Rapidului nu au mai plătit niciun ban din august 2015 și că, în conformitate cu legea insolvenței, banii din drepturile TV ar trebui să ajungă la creditorii clubului și nu să fie folosiți pentru angajarea unor jucători.

Aurel Brihac spune că Rapid are o unică șansa de a continua în Liga 1 - ca patronul Valerii Moraru să plătească cei 4,5 milioane de euro statului, dar și angajaților, companiilor furnizoare de servicii, administratorilor speciali și celorlalți creditori. Astfel, societatea - ajunsă la zero datorii - se poate reînscrie în circuitul economic și sportiv, tot prin intermediul justiției.

Cazul Rapidului va fi discutat astăzi în ședința de urgență a Comisiei de Disciplină a FRF care va decide dacă echipa poate sau nu continua în Liga 1. În lipsa unei decizii a Curții de Apel București, care a amânat pentru un nou termen procesul cu privire la suspendarea falimentului Rapidului, LPF a trimis cazul spre rezolvare Comisiei de Disciplină a FRF. Indiferent de situație, ultrașii Rapidului vor să-l dea jos pe patronul echipei. Se vor strânge cu toții astă seară la stadion, la ora 19:23 - anul înfințării Rapidului!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi