Comisia de Disciplină a FRF se joacă cu nervii fanilor Rapidului: a rămas în pronunțare până mâine la ora 13:00!

Comisia de Disciplină a FRF i-a pus pe jar pe fanii Rapidului care au așteptat cu sufletul la gură, astăzi, un verdict! Și așa încinși după aproape o zi petrecută în stradă la peste 35 de grade, cei aproape 100 de fani ai echipei din Giulești vor afla răspunsul cel mai târziu mâine! Comisia de Disciplină a rămas în pronunțare până mâine la ora 13:00! 

Patronul Rapidului, Valerii Moraru și lichidatorul judiciar al echipei, Aurel Brihac, nu au fost astăzi prezenți la ședința care a început la 12:30 și care s-a terminat puțin după ora 18:00!! Tudor Chiuariu a asistat la discuțiile în urmă cărora se va stabili soarta Rapidului. Fostul ministru al Justiției a fost convins de patronul Valerii Moraru să apere cauza Rapidului.  

Lichidatorul judiciar al Rapidullui, Aurel Brihac nu-i dă nicio șansă echipei din Giulești să se salveze. Acesta a declarat la DigiSport că își vede de treabă în continuare - va rezilia și ultimele contracte la Rapid. Asta, în condițiile în care Moraru a declarat că are deja înțelegeri cu 11 jucători. 

Voi rezilia și ultimele contracte. Pe 28 iulie întră în vigoare decizia de închidere a cărților de muncă a celorlați angajați rămași. Datoria Rapidului este de 20 de milioane de lei, dar poate crește. Cea mai mare datorie este către ANAF. Nu știu de ce Moraru a spus că are 11 jucători sub contract,

a declarat Aurel Brihac

Decizia finală trebuia să fie anunțată încă de luni, dar Comisia de Disciplină a amânat-o pentru ca patronul Rapidului, Valerii Moraru să mai aducă documente noi la dosar în favoarea echipei. Decizia Comisiei de Disciplină nu va fi una definitivă. Comisia de Recurs a FRF și Tribunalul de Arbitraj Sportiv sunt următoarele căi de atac pentru Rapid. 

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/update-sedinta-comisiei-de-disciplina-s-a-terminat-ce-anunt-s-a-facut-in-cazul-rapidului-484470.html

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi