Combo Boost - promoția prin care Netbet oferă un bonus de până la 50% la pariurile multiple!

Netbet (vezi site-ul agenției) are o promoție foarte interesantă inspirată din ofertele agențiilor stradale. Aceasta se numește Combo Boost și oferă pariorilor posibilitatea de a primi un bonus de până la 50% la pariurile multiple.

Deschide un cont acum și primești un bonus de până la 1,500RON pe durata primelor 5 depuneri!

netbet-bonus-pariuri-multiple.png

 

În ce constă bonusul?

Plasează un pariu cu minim 3 selecții pre-meci de cote 1,20+ și vei primi un bonus cuprins între 3% și 50% în funcție de numărul de selecții eligibile de pe bilet. Bonusul maxim se oferă pentru minin 13 evenimente, așa cum se poate vedea și în graficul de mai sus.

Exemplu: Pariezi 20RON pe un bilet cu 10 selecții, cota totală a biletului fiind de 50.00. Pe lângă câștigul normal de 1,000RON, te mai califici și pentru un bonus de 350RON, deci iei în total 1,350RON. Bonusul este acordat sub forma de fonduri normale astfel încât nu este supus vreunei condiții de rulaj.

 

Ce pariuri se califică pentru această promoție?

Trebuie să ai grijă pentru că nu toate pariurile se califică pentru această promoție. Vor conta doar pariurile din fotbal, baschet, baseball și hochei pe gheață ce fac parte din competițiile listate în poza de mai jos.

netbet-bonus-pariuri-multiple-2.png

 

Ce mai trebuie să știu?

  • Câștigurile suplimentare nu sunt acordate imediat, dar de regulă sunt adăugate pe cont în maxim 5 minute din momentul în care pariul a fost decis. 
  • Pariurile la care ai dat cash out sau cele nu conțin pariuri ce nu sunt eligibile (care au cotă sub 1.20 sau nu fac parte de pe lista de competiții de mai sus) nu se vor califica la îndeplinirea condițiilor de rulaj.
  • Suma maximă pe care o poți câștiga de pe urma acestei promoții este de 40,000RON. Netbet (D.927/24.06.2015) are dreptul de a anula orice sumă câșrigată peste această limită.
  • Pariurile pe câștigător campionat sau alte pariuri de lungă durată nu se califică pentru această promoție chiar dacă au cote de minim 1.20 și fac parte din competițiile listate mai sus.

Deschide un cont acum și primești un bonus de până la 1,500RON pe durata primelor 5 depuneri!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi