Combină pariurile cu pokerul şi câştigă super premii la Unibet!

poker-pariuri-unibet.jpg

Ce au în comun pariurile cu pokerul? Ambele nu sunt doar jocuri de noroc, deoarece este nevoie şi de gândire pentru a câştiga, asta spre deosebire de jocurile de casino sau de bingo, unde nu trebuie să ai mari capacităţi intelectuale pentru a avea şanse de câştig.

La Unibet (deschide cont acum) pokerul şi pariurile fac pereche perfectă din această săptămână. Dacă vei paria la una dintre cele mai importante case de pariuri licenţiate în România atunci vei avea şanse să câştigi bani la turnee gratuite de poker.

Mai exact, dacă plasezi un pariu cu miza minimă de 50 RON la Unibet (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) de marţi şi până joi vei primi un tichet pentru un turneu freeroll, iar dacă vei paria de asemenea un bilet cu cel puţin 50 RON începând de vineri şi până luni vei beneficia de altă intrare la un turneu de poker online.

Cele două turnee au loc luni şi joi la ora 23:00 în România. Premiile pentru fiecare turneu este de 500 de euro. În cazul în care te califici pentru un astfel de turneu vei vedea în contul tău de poker tichetul primit.

Ce mai aştepţi? Plasează chiar acum un pariu cu o miză de minim 50 RON la Unibet şi înscrie-te la turneul următor pentru a avea şanse de câştig duble (o dată în urma pariului plasat şi a doua oară în urma turneului de poker cu premii de 500 de euro).

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi