Coman și Thiago, buni de joc cu Beșiktaș. Heynckes: ”Nu mai există adversari ușori

Frigul a fost cel mai mare dușman pentru jucătorii lui Bayern Munchen la ultimul antrenament. Elevii lui Jupp Heynckes au îndurat temperaturi mici la antrenamentele disputate la primele ore ale dimineții, așa cum a cerut managerul echipei. Ședința tehnică a început chiar cu o jumătate de oră întârziere. Mai multe dintre vedetele bavarezilor au avut nevoie de masaj și pături calde pentru a ieși pe teren, unde s-au betonat cu mănuși, haine groase și fesuri groase pe cap (foto: fcbayern.com)

Jurnaliștii nemți scriu că bavarezii sunt pregătiți pentru meciul cu Beșiktaș și că Heynckess va avea, după mult timp, posibilitatea să ”etaleze” cel mai bun ”11”. Desigur, fără Neuer, titularul postului de portar care încă nu este refăcut. La ultimul antrenament deschis presei doar în primul sfert de oră a luat parte și Kingsley Coman.

Francezul a fost menajat la ultimul meci de campionat din cauză că nu era refăcut în totalitate, iar acum e gata să se lupte cu turcii. Este și cazul lui Arturo Vidal, reîntors și el la antrenamente după ultimele probleme medicale. Presa din Germania îl vede titular pe Vidal, în spatele trio-ului format din Lewandowski, Muller și James. Iar în aceste condiții, Jupp va lua în considerare o linie defensivă cu Joshua Kimmich, Jérôme Boateng, Mats Hummels si David Alaba.

”Bătrânul” Heynckes (foto: fcbayern.com) a cerut liniște și răbdare. ”E greu de făcut speculații. Acum există multe cluburi mari în această competiție. Bineînțeles că noi vrem să continuăm tradiția. Bayern a arătat o formă deosebită, dar fiecare adversar poate fi un obstacol redutabil. Am studiat-o pe Beșiktaș în detaliu. Este o echipă cu mulți jucători de top, dar și una cu o mare experiență internațională. Secretul stă în antrenorul lor. Știe să imprime echipei un joc foarte bun, fotbal adevărat..Nu e de mirare că au terminat primii în grupă, unde au câștigat toate cele trei meciuri din deplasare. Asta le-am spus și jucătorilor mei. Eu cred că vom face un lucru minunat diseară”, a spus antrenorul lui Bayern. 

Cel mai bun atacant din Bundesliga și printre cei mai buni din lume, Lewandowski adoră săptămânile cu multe meciuri...Cum este și aceasta.."Faza importantă începe abia acum pentru noi. Vom juca împotriva lui Beșiktaș, o echipă bună. Trebuie să arătăm încă din prima rundă că suntem echipa mai bună! Asta pentru că în retur vom avea parte de o atmosferă incredibilă. Noi trebuie să marcăm cel puțin un gol, fără a primi vreunul. Iar asta e treaba mea și sunt extrem de mândru când îmi fac datoria”, a spus starul nemților. 

Lewandowski poate aduce bani frumoși la pariuri în meciul din această seară. Atacantul polonez are la această casă de pariuri cota 2.90 să deschidă scorul, în vreme ce colegul Thomas Muller (foto: sportpictures.eu) beneficiază de cota 5.40 să spargă gheața în meciul contra turcilor lui Senol Gunes. Nu uita înainte să-ți faci biletul la pariuri să te uiți și peste pontul recomandat pe site-ul nostru pentru meciul dintre Bayern Munchen și Beșiktaș. 

Pariază pe victoria lui Bayern în UCL la o cotă mărită de 15.00!

Amănunte despre ofertă găseștiAICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi