Columbienii au trimis Senegalul acasă. Japonia - în optimi pe criteriul de fair-play! (VIDEO)

Columbia a făcut instrucție cu Polonia în meciul doi al grupei și se părea că a terminat și cu golurile. Trupa lui Jose Pekerman avea nevoie de victorie ca să meargă în optimi, dar s-a lipit de gol târziu în meciul contra Senegalului - echipă căreia îi trebuia un egal ca să supraviețuiască în turneu. N-au reușit Mane și ai lui să revină în meci și au plecat acasă! În locul lor în optimi a ajuns Japonia - deși învinși de polonezi în meciul decisiv, asiaticii continuă competiția pe criteriul de fair-play!

Columbienii au fost salvați de sistemul VAR în debutul meciului cu Senegal, când s-a decis că Davinson Sanchez nu a comis nicio ilegalitate în momentul intervenției sale la Sadio Mane. 

Scăpați de necaz, columbienii nu s-au gândit că vor încasa o altă lovitură - forțat titular de Pekerman deși nu era sută la sută refăcut după o accidentare, James Rodriguez (foto: fifa.com) nu a mai putut continua și a fost schimbat după o jumătate de oră cu Muriel. 

Cu urechile, probabil, la celălalt meci al grupei, cele două echipe nu au mai forțat după ce Bednarek i-a adus în avantaj pe polonezi în partida contra Japoniei. Așa au apărut unele momente în care atât jucătorii senegalezi, cât și cei columbieni nu au mai forțat.

Columbienii s-au apropiat totuși mai periculos de poarta adversă și, în minutul 75, Yerry Mina (foto: fifa.com) a marcat în poarta africanilor. Iar la acest scor, Senegalul era eliminată de la Cupa Mondială! 

Și așa a rămas până la final, Sadio Mane nefiind în stare să marcheze golul care ar fi trimis Senegalul în optimi de pe locul doi în gruupă. 

Vezi AICI cele mai importante faze din meciul Senegal vs Columbia. 

Clasament final Grupa H

Japonia - învinsă de Polonia, dar în optimi!..

Lideri în grupă cu patru puncte, japonezii aveau nevoie de un punct în meciul cu Polonia pentru a merge mai departe. Jucătorii lui Akira Nishino au avut numeroase ocazii de a deschide scorul, dar cei care au marcat au fost polonezii.

În minutul 59, Bednarek a fost servit ideal dintr-o lovitură liberă și jucătorul lui Southampton l-a învins pe Kawashima (foto: fifa.com). 

Japonia a avut totuși noroc și s-a calificat în optimi pe criteriul fair-play-ului - asiatici au încasat mai puține cartonașe galbene și au terminat pe doi în grupă, în fața Senegalului. Japonezii așteaptă acum confruntarea de cinci stele din Grupa G pentru a ști cu cine se vor bate în optimi - belgienii sau englezii. 

Vezi AICI  cum a marcat Bednarek în meciul contra Japoniei.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi