Colonelul Talpan, ameninţat în trafic de mai mulţi indivizi să renunţe la procesul cu Steaua!

Gigi Becali se ceartă cu Armata pe seama terenului din Ghencea. Clubul Sportiv al Armatei i-a cerut lui Becali despăgubiri pentru folosirea abuzivă a brandului "Steaua". Colonelul Florin Talpan a fost desemnat să se ocupe de caz. De profesie jurist, Talpan a dezvăluit, pentru libertatea.ro,  a fost ameninţat în trafic de câţiva indivizi care i-au cerut să renunţe la acţiunea CSA Steaua din justiţie. Florin Talpan a povestit pentru Prosport prin ce-a trecut. 

Acum vreo două săptămâni eram în maşina unui prieten când am fost blocaţi în trafic. A fost ca în filmele cu mafioţi, nu mi-a venit să cred. Vreo cinci inşi. O maşină s-a aşezat în faţa noastră, ne-a blocat. Am încercat să ieşim, dar o alta ne-a blocat şi în spate. Cei din faţă au dat în marşarier şi ne-au tamponat. Au coborât din cele două maşini vreo cinci indivizi care au început să ne înjure şi să ne ameninţe. M-au somat să renunţ la acţiunile în justiţie, să-l las pe Becali şi clubul lui. Nu mi-e frică şi nu sunt intimidat de astfel de lucruri!,

---a declarat colonelul Talpan 

Doi agenți de poliţie au venit la locul incidentului. Florin Talpan a refuzat însă să semneze procesul verbal, pentru că agenții au scris că părțile s-au înțeles de comun acord. Ulterior, a depus plângere la o secție din sectorul 6 a Poliției Locale. Colonelul Talpan a rămas şocat de reacţia celor doi poliţişti locali.

Am chemat Poliţia Locală. Cei care au venit au refuzat, pur şi simplu, să îi identifice pe agresori! Nu-mi venea să cred cum au reacţionat! Aceştia sunt oamenii care ar trebui să ne păzească pe noi, cetăţenii României!,

---acuză Florin Talpan

Juristul desemnat de Clubul Sportiv al Armatei Steaua să se lupte cu Becali munceşte de 12 ani la caz şi vrea să dovedească faptul că patronul echipei antrenate de Reghecampf s-a folosit abuziv de terenul din Ghencea. Acesta apără Armata contra lui Gigi Becali în mai multe procese. În toamna lui 2014, juristul a obţinut o victorie majoră, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie stabilind că marca Steaua aparţine Armatei. În primă fază, Gigi Becali, FRF şi LPF au solicitat acordul temporar al CSA Steaua pentru folosirea numelui, siglei şi a palmaresului, dar apoi s-au răzgândit. Becali l-a acuzat pe Talpan de nenumărate ori că e nebun sau că este marioneta unor generali care ar vrea să pună mâna pe echipa preluată de Becali în 2003, de la Viorel Păunescu. 

 

 Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi