Coincidenţă sau trucaj la loteria din Serbia?

O situaţie ieşită din comun s-a petrecut la ultima extragere din Serbia atunci când într-o transmisie în direct a extragerii s-a afişat o bilă înainte ca ea să fie extrasă. Astfel, în momentul în care s-a extras a patra bila din urnă, cea cu numărul 27, pe micile ecrane apăruse deja şi bila cu numărul 21 care urma să fie extrasă ulterior de pe poziţia a cincea.

123.jpg

Organizatorii loteriei neagă orice urmă de trucare şi spun că este o pură coincidenţă, mai exact o eroare tehnică a celor care se ocupau de afişarea bilelor pe ecran. 

Prim-ministrul sârb Aleksandar Vucic a declarat că dacă se va descoperi cea mai mică urmă de act criminal, cei responsabili vor plăti chiar şi cu închisoarea pentru o astfel de înşelăciune. 

Loteriile naţionale sunt considerate a fi trucate în foarte multe ţări, în special în cele din estul Europei, acolo unde corupţia pare să fie în floare. Au fost nenumărate cazuri în care pe un sample de zeci de extrageri nu s-a câştigat marele premiu, jackpot-ul crescând foarte mult pentru a atrage jucarea a cât mai multor bilete, însă au fost şi situaţii în care s-au extras aceleaşi 6 numere de două ori într-o perioadă scurtă de timp. 

Tot mai multe persoane au început să ocolească loteriile naţionale şi să se orienteze spre loteriile puse la dispoziţie de casele de pariuri de pe internet în care se acordă cote la numerele ghicite iar câştigurile sunt plătite de loteria respectivă. 

Puteţi urmări momentul de la loteria din Serbia accesând video-ul de mai jos:

Click aici pentru a juca loto online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi