Coincidenţă sau nu, bonus de până la 365 RON în acest weekend la Winmasters!

Winmasters.com, a doua casă de pariuri online licenţiată în România (prima a fost netbet.com) vă oferă doar în acest weekend un bonus special, 100% până la 365 RON. Nu ştiu dacă acest bonus are legătură cu blocarea celor de la Bet365. Ne puteţi spune părerea voastră despre acest aspect la finalul articolului, în secţiunea de comentarii.

1.JPG

Pentru a primi bonusul trebuie să vă deschideţi cont la winmasters.com şi să efectuaţi un depozit de minim 40 RON. Apoi, în secţiunea "Solduri şi transferuri" va trebui să introduceţi codul de bonus BONUS365 şi să daţi click pe "Aplică". După aceea transferaţi banii din "Cash" în portofelul "Pariuri sportive / cazino".

Veţi putea juca din bonus doar după ce plasaţi o dată suma depusă. Apoi bonusul împreună cu depozitul trebuie rulate de cinci ori pe cote de minim 1.80. La pariurile multple se menţine cota minimă per bilet, dar mai există şi o cotă minimă per pronostic de 1.20. Pariurile plasate pe handicap asiatic şi pariurile tip DNB nu sunt luate în calcul, pariurile live nu sunt nici ele contorizate.

Oferta este valabilă doar până duminică, 18 octombrie 2015, la ora 23:59 CET şi doar pentru clienţii care au solicitat-o după 16 octombrie ora 22:00 CET.

La prima vedere pare un bonus bun: 100% până la 365 RON. Dar puteţi face şi altceva, împărţiţi cei 365 RON şi profitaţi de mai multe oferte.

1. Vă deschideţi cont acum la Netbet.com (citiţi articolul acesta înainte) şi depuneţi 200 RON. Veţi mai primi încă 200 RON bonus, atenţie este bonus exclusiv doar dacă vă deschideţi cont de pe linkurile de pe PariuriX). Acest bonus trebuie rulat de 6 ori (faţă de cinci ori cel de la Winmasters.com) pe cote de minim 1.60 (faţă de 1.80) şi o diferenţă foarte importantă: la rulaj se iau în considerare şi pariurile live.

bonus-exclusiv.png

Aşadar din cei 365 RON aţi depus 200 la netbet.com pentru a lua bonusul exclusiv oferit prin PariuriX şi mai rămâneţi cu 165.

2. Dacă sunteţi deja client existent la Unibet.ro vedeţi că aveţi în cont un pariu fără riscuri de 100 de lei (maxim). Intraţi în cont şi profitaţi de el! Dacă-l veţi câştiga nu mai aveţi nimic de rulat (precum aţi avea în cazul bonusului de la Winmasters), dacă-l pierdeţi veţi primi cei 100 RON înapoi pe care va trebui să-i rulaţi de cinci ori (chiar şi live) pe cote de doar minim 1.40 (faţă de 5x pe cote de minim 1.80).

bonus-exclusiv-1.png

Aţi mai rămas cu 65 RON din totalul de 365 pe care plănuiaţi să-i depuneţi iniţial la Winmasters.com

3. Dacă aveţi cont la Sportingbet.ro (dacă nu aveţi daţi click pe linkul precedent şi deschideţi-vă unul) îi puteţi juca la pe meciul Petrolul - Steaua. În caz că pierdeţi acel pariu veţi primi 50 RON înapoi sub formă de bonus, condiţii de rulaj 5x la cote de minim 1.50. Dacă veţi câştiga pariul n-aveţi nimic de rulat!

sb.JPG

După cum puteţi vedea există o alternativă mai bună de a obţine practic tot un bonus apropiat de 365 RON (350) şi fără a avea condiţii aşa de dure de rulaj (cotă minimă de 1.80, fără pariuri live etc). Dar dacă tot vreţi bonusul de la Winmasters.com atunci daţi click pe link-ul anterior pentru a vă deschide cont!

Dacă împărţiţi cei 365 RON aşa cum v-am indicat mai sus aţi mai avea încă un mare avantaj! Puteţi paria pe cote mai bune! Veţi avea, în cel mai rău caz, trei bonusuri de rulat (200 RON la netbet.com, 100 RON la unibet.ro şi 50 RON la Sportingbet.ro) şi veţi putea plasa un anumit pariu la agenţia care are cota mai mare, pe când dacă luaţi doar bonusul de la winmasters vreţi nu vreţi trebuie să-l jucaţi acolo.

Despre agenţie

Winmasters este o casă de pariuri pe internet care a intrat de curând (2014) pe piaţa pariurilor online din România. A reuşit să-şi facă destul de rapid un nume şi, conform documentului postat pe site-ul O.N.J.N., este a doua casă de pariuri online autorizată în România, după Netbet.com (agenţie la care dacă deschideţi cont accesând link-ul precedent primiţi bonus exclusiv 100% până la 200 RON, în loc de bonusul standard de 50% până la 200 RON).

2.JPG

Pentru a ne face o idee la nivel global despre această agenţie de pariuri am consultat topul celor de la SBR; cel mai mare top mondial pe nişa caselor de pariuri online, top care ia în calcul foarte multe aspecte. Am găsit acolo betfair.com cu rating A- (A+ este cel mai bun), 888sport.com cu rating B, Unibet.ro cu rating C+ (aveţi bonus exclusiv la ea prin PariuriX, vezi linl-ul de mai jos), Sportingbet.ro C-, Netbet.com D+. Am ajuns până la F (finalul clasamentului) şi de Winmasters tot n-am dat...

100% în loc de 50% - Pariu fară risc până la 150 RON la Unibet. Doar prin link-ul special : https://pariurix.com/links/bonus-unibet.php

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi