Cod roşu pentru pariori! Englezii vor să anuleze mai multe meciuri din cauza zăpezii!

Viscolul şi furtunile de zăpadă s-au abătut asupra întregii Europe. Englezii s-au speriat şi au anunţat că mai multe meciuri de campionat, de la sfârşitul acestei săptămâni, au şanse mari să fie anulate, pentru prima dată în ultimii doi ani. Conform ultimelor previziuni, un val puternic de frig şi ninsori se va abate asupra Marii Britanii şi se va accentua începând de vineri, iar şefii fotbalului din Anglia nu vor să rişte expunându-i pe jucători, dar şi pe fanii echipelor. 

Agenţia de Meteorologie din Regatul Unit a emis deja coduri de avertizare de vreme rea pentru finalul acestei săptămâni, când un val de aer polar va scădea temperaturile până la -15 grade celsius în unele zone. Iar cluburile de fotbal din Anglia au fost atenţionate să fie pregătite pentru ce este mai rău. De asemenea, au fost avertizaţi şi suporterii echipelor din zonele care vor fi afectate cel mai rău. 

Care meciuri din Premier League ar putea fi anulate în acest week-end

Cele mai afectate regiuni de valul de frig şi ninsori sunt cele din Nordul Angliei, din Ţara Galilor, dar şi din alte zone ale ţării. Astfel că, partidele Swansea - Arsenal, Sunderland - Stoke, Burnley - Southampton, Hull City - Bournemouth şi Leicester - Chelsea (toate de sâmbătă, 14 ianuarie) sunt în pericol să nu se joace! Atenţie, aşadar, aveţi mare grijă ce meciuri alegeţi să jucaţi la pariuri în week-end, din Anglia!! 

(Foto: dnsnapper@blueyonder.co.uk)

În funcţie de cum vor evolua lucrurile, şi cele două meciuri de duminică (15 ianuarie), Everton - Manchester City şi Manchester United - Liverpool sunt în pericol să nu se joace! 

Singurele partide care s-ar putea disputa sunt: 

Tottenham - West Bromwich

West Ham - Crystal Palace 

Watford - Middlesbrough

Frigul şi ninsorile au modificat şi cotele evenimentelor la principalele case de pariuri din Anglia, iar unele dintre acestea ar putea scoate chiar din program meciurile aflate în pericol să nu se dispute. O decizie în acest sens va fi luată vineri seara, dar după cum se prezintă prognozele meteorologilor din Marea Britanie sunt şanse mari ca acest lucru să se întâmple. 

Ce se anunţă la acest sfârşit de săptămână în Marea Britanie 

Vânt puternic, ninsori abundente şi ger. Asta va urma să se întâmple în acest week-end în cele mai multe zone din Regatul Unit. Prima dată vor fi afectate Scoţia şi Irlanda de Nord, asupra cărora se vor abate viscole puternice şi căderi însemnate de zăpadă.

(Foto: Captură Sky NEWS)

"Spre sfârşitul săptămânii vremea va deveni din ce în ce mai rece, cu căderi masive de zăpadă, ceea ce va duce la o scădere severă a temperaturii și risc mare de îngheţ. Ninsorile vor afecta iniţial Nordul Angliei se vor extinde treptat în aproape toate regiunile, dar cu precădere se vor retrage spre zonele de sud", a avertizat meteorologul Emma Sharples, care a atenţionat că rafalele de vânt vor depăşi şi 90 de kilometri pe oră! 

Ce se va întâmpla în cazul în care meciurile vor fi anulate

Partidele care nu se pot disputa din cauza vremii nefavoranile vor fi reprogramate la o dată ulterioară, care va fi anunţată de către şefii fotbalului din Anglia. Desigur, vor fi consultate şi cluburile implicate, pentru ca decizia să fie acceptată în unanimitate. 

În ceea ce-i priveşte pe fani, aceştia îşi vor primi banii înapoi pentru biletele cumpărate. S-a mai întâmplat asta în 2008, când suporterii şi-au primit înapoi banii după ce mai multe partide au fost anulate din cauza vremii. Şefii fotbalului au postat deja pe site-ul federaţiei informaţiile necesare pentru fanii care îşi vor primi banii pentru bilete, dar şi taxele aferente (în cazul în care au făcut asta) pentru rezervarea biletelor. 

Ce s-a întâmplat în campionatul României pe finalul lui 2016

Deşi terenurile arătau jalnic din cauza zăpezii căzute şi a gerului, unele dintre ele transformându-se în veritabile patinoare, şefii fotbalului românesc au decis, incredibil, că se poate juca. Au menţinut decizia în ciuda tuturor protestelor jucătorilor, oficialilor şi antrenorii echipelor.

S-a ajuns chiar la decizii extreme, jucătorii Pandurilor refuzând să mai iasă după pauză de la vestiare în meciul de la Târgu Mureş (Foto: Sportpictures.eu) şi au pierdut partida cu 0-3 la "masa verde"...

 

Foto: Press Association

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi