Cod roșu la Moscova. ISIS amenință desfășurarea Mondialului din 2018!

Rușii s-au temut încă de la început de asemenea amenințări. Imediat după ce șefii FIFA au stabilit ca Rusia să organizeze Campionatul Mondial de la anul, oficialii ruși au avertizat că vor apărea tot felul de mesaje de amenințare vizavi de această competiție. Și nu s-au înșelat. Recent, teroriștii ISIS au amenințat cu atacuri sângeroase în timpul turneului final pe care România îl va vedea la televizor. 

Astfel, luptătorii Stat Islamic s-au folosit de imaginea lui Messi pentru a amenința desfășurarea competiției de la anul. Mesajul șocant transmis de teroriști cu starul Barcelonei aflat în spatele gratiilor face parte dintr-o campanie împotriva Mondialului din 2018. 

Posterul înfricoșător cu Lionel Messi, care varsă o lacrimă de sânge, a fost lansat pe rețeaua de socializare a ISIS pentru promovarea mesajelor de propagandă.”Doar terorism” și sloganul ”Vă luptați cu un stat care nu are cuvântul eșec în dicționarul ei” apare scris alături de imaginea lui Leo Messi. Acesta poartă o uniformă de deținut, cu numele lui imprimat pe piept. Textul în arabă reflectă ceea ce stă scris în limba engleză doar ca efectul mesajului să fie amplificat. 

Aceasta nu este însă singura imagine lansată de teroriști cu privire la turneul final din 2018. O altă poză postată la sfârșitul săptămânii trecute arată simbolul "Cupei Mondiale" alături de un om mascat și mesajul ”Așteptați-ne!”. Teroriștii au inundat mediile sociale cu imaginea Jihadului, purtând puști și bombe alături de steagul negru al regimului.

De asemenea, ISIS a dat publicității imagini cutremurătoare în care un jihadist înarmat și o bombă cu steagul ISIS apar lângă logo-ul Cupei Mondiale. Pe fundal se vede imaginea arenei Volgograd, care va găzdui meciuri din cadrul competiției mondiale de fotbal. Partidele de la Campionatul Mondial de fotbal din 2018 se vor desfășura în 11 orașe din Rusia. Competiția este programată în perioada 14 iunie - 15 iunie, finala urmând să se dispute pe stadionul Luzhniki din Moscova.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi