Cod roşu la Man United: un jucător de top al echipei e gata să plece în Spania

Antrenamentul din ziua de Crăciun le-a prins bine starurilor lui Manchester United. Jucătorii lui Mourinho au bătut-o cu 3-1 pe Sunderland şi se menţin în bătălia pentru un loc în Champions League sezonul viitor. Blind, Ibrahimovic şi Mkhytarian au marcat în meciul în care Anthony Martial a jucat doar în ultimul sfert de oră, când l-a înlocuit pe Mata. Atacantul francez nu mai este o opţiune în primul "11" al lui United şi e hotărât să plece, scrie presa din Anglia.

Şefii Sevillei şi-au manifestat interesul pentru Martial, pe care îl vor împrumut până la finalul sezonului. Francezul "este piesa lipsă din atacul echipei antrenate de Jorge Sampaoli în lupta pentru titlu", scrie presa din Spania. Şefii Sevillei au renunţat să mai negocieze pentru brazilianul Gabriel Barbosa şi pentru atacantul lui Millan, Carlos Bacca, că să fie siguri că nu aleargă după mai mulţi iepuri şi nu prind niciunul. Aşa că, acum, spaniolii îi fac marcaj strâns lui Anthony Martial, jucător la care Jose Mourinho e dispus să renunţe chiar din această iarnă. Francezul nu şi-a pierdut doar locul în echipă, ci şi tricoul cu numărul 9 după sosirea în această vară a lui Ibrahimovic. 

Mourinho e supărat că Martial nu-şi justifică preţul plătit pentru el anul trecut, 43 milioane de euro. Dacă cele două părţi se vor înţelege, jucătorul francez va deveni prima opţiune în atacul Sevillei. Anthony Martial ar putea fi surpriza pentru Leicester în "dubla" din optimile Champions League. Acesta a jucat doar în Europa League sezonul ăsta şi poate fi folosit fără probleme în Ligă. Totul e ca acum Sevilla să-şi permită să-i plătească cel puţin actualul salariu de la Manchester United, de 76 de mii de euro pe săptămână!

Crescut de la vârsta de 6 ani de micuţa Les Ulis, o echipă dintr-o ligă regională din Franţa, Martial s-a transferat 8 ani mai târziu la Lyon, unde a fost promovat în echipa mare a clubului la vârsta de 17 ani. În 2013 a fost vândut la Monaco, monegascii plătind pentru el 5 milioane de euro, plus bonusuri. După doi ani, Lyon l-a cedat la Manchester United, care a plătit 42,3 milioane de euro. 2 luni a fost accidentat în total Anthony Martial de când s-a transferat în Anglia. 

Mourinho are dreptate că s-a supărat pe el. Francezul nu e un jucător pe care să te bazezi la pariuri: a reuşit 4 goluri în noul sezon! Singurul meci în care a reuşit două goluri a fost în victoria, 4-1, cu West Ham din Cupa Ligii. Împotriva lui West Ham a mai marcat şi în Cupa Angliei, dar şi cu Everton. Nici în Europa League n-a spart gura târgului - a dat câte un gol în meciurile cu Fenerbahce şi Liverpool. La naţionala Franţei are un singur gol marcat tot anul, în amicalul cu Italia câştigat de francezi cu 3-1. 

Iată cum stă Anthony Martial în clasamentul marcatorilor echipei în sezonul 2016-2017 (în prima coloană sunt meciurile jucate şi de câte ori au fost înlocuiţi jucătorii, iar în a doua coloană sunt golurile reuşite de fiecare fotbalist al lui Mourinho) :

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi