Cod roşu la Barcelona! Chinezii îi oferă lui Messi un salariu de 100 milioane de euro pe an!

Barcelona a primit o lovitură năucitoare. Aflaţi în negocieri cu Messi pentru prelungirea contractului, catalanii se tem acum că l-ar putea pierde pe starul argentinian în favoare chinezilor - SkySports anunţă că şefii lui Hebei China Fortune (care l-au ofertat şi pe Alexis Sanchez), sunt dispuşi să-i plătească lui Messi un salariu anual de 100 de milioane de euro! Aproape triplu decât îi oferă Barcelona pentru prelungirea contractului până în 2021!! 

Locul 7 în China, Hebei şi-a propus un sezon mare la anul şi a început să transfere nume mari pe bandă rulantă. Totul a început vara asta cu Gervinho şi Lavezzi, ultimul încasând în momentul de faţă un salariu dublu faţă de Messi! După Sevilla şi Trabzonspor, camerunezul Mbia a ales şi el Asia pentru un salariu de 350 de mii de euro lunar! 

Înfiinţat în urmă cu şase ani, clubul Hebei a intrat în lumea bună a fotbalului din China anul trecut, când a promovat în prima ligă chiar în ultima etapă. A terminat la două puncte în faţa marilor rivali de la Dalian - echipă antrenată de spaniolul Lopez Caro, care a pregătit-o şi pe FC Vaslui. Budescu e aşteptat şi el în această iarnă să se întoarcă la Dalian, după ce chinezii l-au împrumutat la Astra. 

Revenind la Messi, să spunem că şefii lui Hebei nu au trimis încă o ofertă concretă Barcelonei. Ei mizează pe faptul că starul Barcelonei va fi impresionat şi va refuza prelungirea contractului scadent în 2018. Dacă îl vor acum, chinezii vor trebui să achite clauza de 250 de milioane de euro a lui Messi. Acum e de văzut dacă starul naţionalei Argentinei va semna noul contract cu Barcelona de Crăciun, aşa cum a anunţat. 

 

Foto: Cosmin Iftode / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi